Mervexx CankizimRavzam evet ilk bebegim allah razı olsun rabbim bütün bebeklere şifa saglık nasip etsin inşallah yok bilmedigim şeyleri kolay kolay yapıcak biri degilimdir araştırmadan da yapmam ama işte insan bebek cok agladıgında kendini caresiz hisediyo fayda nerden gelir diye bakıyo
CankizimRavzam Mervexx amin canim benim bebek bu aglar karni agrir aglar alti pislenir aglar agzi var dili yok sabinin annesi tek bildigi aglamak sen evine calpol al bide doktoruna bunlari danis tabi yine doktor tavsiyesi ilede bi cay kasigi calpol verebilirsin tekrar gecmis olsun tatlim 😍😍
Annefasulyesi Mervexx şekerli su veren hemşire ben hiç görmedim ki doğum servisinde doğum doktoruyla çalışıyordum. Kaldı ki ilk 6 ay su bile önerilmiyor keza benim doktorum uygun bulmuyor. El kadar sabiye şekerli su gerçekten günah. Galiba üşüttüm sanırım gazı var yok kustu demek yerine bu işi bilen yıllarca okumuş tahsilli birileri görse daha iyi olabilir. Acil şifalar..
Gulsahy Mervexx midesi üşütse kusması gerekmiyor mu? Sümüksü kaka ve huysuzluk alerji işareti. Bizim de süt ve süt ürünlerine alerjimiz var. Anne sütü ile besleniyorsa bebeğiniz diyet yapmanız lazım. Mamayla besleniyorsa da rapor ile özel mama alıyorsunuz.
Mervexx Gulsahy sadece anne aütü veriyorum aslında aylık kontrolerimizde 3 ay gaz olucak dedi doktorum gaz damlası önermedi probiotik kulanıyorum biogia
Toprakruzgar Mervexx neler okudum gözlerime inanamadım ya 😱 canım senin bebeğin sadece alerji sümüksü kaka gaz sancısı ve kusma üçüde buna işaret o yüzden hiç birşey yapmadan ve vermeden sadece doktora götür
Mervexx Toprakruzgar pazartesi randevumuz var canım şiödiye kadar doktor hiç alerjiden süpelenmedi tabi daha iki kez kontrole gittik bu üçüncü ay olucak nasipse sorucam mutlaka
Toprakruzgar Mervexx bizimde öyle başladı canım 1,5 aylıktı kusmayla başladı reflü dedi doktor ama değilmiş 2,5 aylıktı kakası mukuslu olmaya başladı ve sürekli gazı vardı gürültülü kaka yapıyordu sonra süt ve yumurta alerjisi çıktı
limonlukarpuzzz bulentaslan35 şekerli su veriyor ama sarilik olmasin diye yeni dogduğu için birde memeyi alsin diye hep vermiyorlar verinde demiyorlar. Bayan şekerli su veriyorum diyo 2.5 aylik bebeğe gunluk sekerli su verilmesi ne kadar doğru acaba almasi gerekn tek şey anne sütü yada mama olmasi gerekitken?
Mervexx limonlukarpuzzz siz sanırım diger yazdıklarıma okumadan yazdınız gunlul veriyorum demedim bi sefer verfim rahatladı ama öle sürekli vermek istemıyorum dedim