Sulebrk Kızlar hangi marka kullanıyorsunuz, ben normalde şeffaf kullanıyorum esmerim ve göz rengim baya koyu lahve tesettürlüyüm o yüzden sırıtacak bi renk istemiyorum ne öneririrsiniz
Prenses_annesi22 Sulebrk la bella lens den alıyorum cok begenerek kullnyorm bn pixie green kullnyorm kahve gozlerım cokta guzl oluyor cok renk var vıdeolu bırde bk ıstersen 3 aylık 150 tl 1yıllık 285 tl
Gaaak Sulebrk yıllar önce lise son zamanıydı sanırım 3 ay kadar freshlook marka yeşil lens kullandım. Yanlık kullanımdan kaynaklı mı bilmiyorum göz damarlarıma zarar verdi ve hala daha en ufak rüzgarda gözlerim aşırı sulanır.
Ilknuryksk Freshlook yeşil kullanıyorum bende esmerim koyu kahve gozluyum kardeşlerimde kullanıyor ve her tene çok yakışıyor
Sulebrk Ilknuryksk peki bakış açısından renk göz önüne geçiyor mu mesela yeşil taktım bakarken yeşil renk görüntüsü geliyor mu göze anlatabildim mi ne demek istediğimi 😂
Ilknuryksk Sulebrk hayır yeşil gibi renkler gözükmüyor yani ne renk takarsan heryeri o renk görmüyorsun sadece şeffaf lense göre daha puslu görüyorsun çok hafif
Prenses_annesi22 Sulebrk evet ama o harelı yanı lens oldugu barız bellı oluyor ve 50tl flandı en son bnm dedıgım marka guzel ve haresız gozunuz kendı gozunuz gbı oluyor hıcbbellı olmyo lens oldugu bakın ınstagramdan vıdeolarda gorceksınız yada cekılen resımlerden
Prenses_annesi22 Alyamilam la bella lens diye gecıyor ınstagram da valla numaralı varmıdır bılmyorm ama sanrm vardı numarasını soyleyıp aldım dıye hatırlıyorum yanlıs da hatırlıyor olabılırım sorabılırsınız msj atıp bılgı verırler
Fatmanur1703 Sulebrk canım kaliteli orginal ve doğal siritmayacak bir lens arıyorsan tek kelimeyle ARMA OPTİK başka lens kullanmam fiyatları biraz yüksek ama bu işte baya ödüllere sahip.bir marka ınstadan bakabilirsin daha önce elagance Green 3 ton kullanıyordum oda çok doğal ama arma optik pixie Green tercihim