zeynepeliz Berkenim doktorumuza epeydir gitmiyoruz pandemi korkusundan dolayı. Kafa düzleşmesini önlüyor diye duymuştum karın üstü egzersizlerini
zeynepeliz Nisadnc kayınvalidem de kafamı allar bullak ediyor ağzımı yamuk gözü mü yamulmaya başladı diye. Peki bunun belli bir ayı var mı? Şu ayda sonra kafa sertleşiyor Artık şekillenme olmaz diye? Geç kalmış olmaktan korkuyorum
Nisadnc zeynepeliz bu kayınvalideler boş konusmak tan baska bi işe yaramazlar zaten canım takma sen onu bosver He he de gec. Yanlıs bilgi vermek istemem ama yastık kullanımı önerilmiyor. Daha kücük bebegin bizimki 5 aylıkken düzeldi yani oyle dyim sana
Edahuma zeynepeliz bizde aynı setten muzdariptuk canım 9 aylıgiz şuan güzeldi zamanla o kendini döndürüyor uykusunda duzelir ama sen gene destekle solunda yatır ama hep te solda yatırma bu sefer kafa sola meyillenir
gulaykadir zeynepeliz Korkma canım sen diğer tarafta uyut düzelir benim bebeğim 5 aya kadar yüz üstü uyudu kafası yassı oldu 5 . Ayda sırt üstü alistirdim düzeldi