Prrennnsesannesii Hanımlar çok fazla imkanımız olmadığı için kızıma pirinç unu yani ari mama yediriyorum ama ileride şeker hastası olur diyorlar ne düşünüyorsunuz bu arada kızım 6 ay 27 günlük
Zeynommom Prrennnsesannesii kim.diyor bende aynı markayı veriyorum napalim mamalara güç yetmiyor malesef bide markadan dolayı mı pirinç unundan dolayı mı diolar
Deletedmom9 Prrennnsesannesii İçeriği çok kötü özellikle arı mamanın gerçekten çok kötü. Pirinç ununda bir faydası yok. Yine arı mamadan ziyade pirinç ununu şekillendirip verecekseniz verin meyveyle pekmezle vitaminlendirin. Ama yine mümkün oldukça vermemeye çalışın.
Elazumra Prrennnsesannesii eskiler hep böyle beslerlermiş bnce alakası yok diye düşünüyorum genetik birazda şeker haftalığı
Ecenisaannesi Prrennnsesannesii içerikleri çok kötğ canm heleki arı mamanın herşey var zaten çok uzun süre gidiyor aldığın bnce dha temz içerkli kullanmlsın
Deletedmom9 Elazumra Alakası çok içeriğinde şeker miktarı çok fazla nişasta var bunlar o aydaki bebek için çok ağır şeyler.
Woody Elazumra Şeker hastalığında genetik yatkınlık vardır ama yaşam tarzı ve beslenme programı ile çok ilgilidir. Düzenli ve güzel beslenirsenşz hastalık ortaya çıkmaz. Yeme programı bozulursa ilaca, insülin iğnesine bağlı kalırsınız.
Elazumra Deletedmom9 vermedim ben ama diğer mamalarda içeriği şeker o zamn bütün bebekler şeker hastasi
Cgdmltr93 Prrennnsesannesii tarhana çorbası içir daha iyi.. yoğurt yedir. İmkanla bunun ne ilgisi var. Pirinç ununun hiç bir besleyiciliği yok arı mama hele full şeker yazık günah
Prrennnsesannesii Cgdmltr93 yoğurt ne yaptıysam yemedi çorbada sadece öğlen bir öğün veriyorum gece sütüm yetmeyince mecbur mama yapiyorum
Kuzucum Prrennnsesannesii illa pirinç unu vericem diyorsanız elimizde yapın bir sürü tarif var içeriği kötü gelişimi için hiç faydalı değil şeker hastası olma ihtimali yüksek eskiler diyorsunuz eskiden bu kadar oynanmıyordu yiyecelerle elinizin altında internet var biraz araştırın derim
Prrennnsesannesii Kuzucum muhallebi gibi kendim yapsam daha mi iyi olur 18 yaşında bir anneyim k.b fazla bir şey bilmiyorum araştırıyorum ama her yerde farklı yaziyor
Kuzucum Prrennnsesannesii dışardan aldıklarından daha iyi olur canım içeriği çok pis gurme bebek diye site var ordan tarifler bulabilirsin
Meryem30 Prrennnsesannesii benim bir kızım var 6 aylık 8 günlük benim durumumda iyi değil ben evde mama yapıyorum benimde sütüm yetmiyor 1 adet patates 1 adet havuç bir çay bardağı pilav bir yemek kaşığı zeytinyağı bir çay kaşığı tuz içine su koy erisinler sonra blendirden geçir ver ben öğleden sonra ve akşam veriyorum vok hafif bir tarif
Deletedmom9 Prrennnsesannesii Bu arada pirinç unu yerine tam buğday siyez unu yada yulaf unu falan kullanın bari.
Selin-34 Prrennnsesannesii kızınız ek gıda dönemine gelmiş elinizde yapın meyve sebze püresi arı mama çok zararlı uzmanlar önermiyor sırf şeker pirinç unu nu da elde yapabilirsiniz üstelik bence vermeyin
Elazumra Deletedmom9 kullanmadım içeriğine bakmadım ama mamaların içeriğine bakınca onlarda korkutucu ne yazık ki veriyoruz heleki yenidogan yoğun bakımdaki bebeklere
Deletedmom9 Elazumra Formül mamadan bahsediyordanız piyasadaki mamalar anne sütüne yakın hazırlanıyor eskisi gibi değil artık bunları vereceğimize onları veririz daha iyi bence.
Alinduru Prrennnsesannesii bebek irmiği de alabilirsiniz aslında fiyatları aşağı yukarı aynıdır, içine az miktar muz ya da başka meyve koyup yedirebilirsiniz hem tok tutar hem de pirinç unu arı mamadan falan daha iyi.