Deletedmom16 Off kızlar ek gıda dönemindeyiz ama ağzını açmıyor kitliyor verdiğimide püskürtüyor normalmi ya napacağuuum🥺🤣
Mom088 Deletedmom16 normal tatsız tuzsuz şeyler bende aynı sorunu yaşıyorum . Tatlandırmaya çalışıyorum pekmezle yada minicik tuz atıyorum o zaman yiyor
pikacuu Deletedmom16 Benim oğlanda öyle ağlıyor bi de. Dünden beri kabak vermeye başladım yesin diye içine iki damla dut pekmezi koydum
BEYZANUR2020 Deletedmom16 aynı sorun bizde de var malesef bir tane iştahlı çocuğum olmadı gitti buda öyle olacak şimdiden belli 😤
Mom088 Deletedmom16 çok az olmak şartıyla baharat kullanabilirsin . Zaten bu ay sadece tadım çok sıkmayın kendinizi
funny34 pikacuu dut pekmezi koyarsan kabağın tadını bilmez ama aslında yemeğini yapıp azcık vermek mantıklı geldi bana en azından ilerde o şekilde yiyecek
Prensesannesiiiiiiiiiiiii Deletedmom16 Daha geçen gün doğum hikayeni paylaşıyordun hapymom’da zaman ne çabuk geçiyor 😊😌
BEYZANUR2020 Deletedmom16 ağız çevresi mi yoksa yüzleri mi farklı birşey yedirdin mi peki alerjisi de var üstelik millet yoğurt yediriyorum yumurta yediriyorum deyince içim sızlıyor zaten
Meva_ Deletedmom16 sorma sınır krizi geçiriyorum resmen mama saatinde bir-tek kahvaltıyı yiyor sonrası vasat
Deletedmom16 BEYZANUR2020 bugun bi çay k brokoli verdim ilkez bide elma püresi hazır olanlar varya içindekilere bakmştm ama elmayıda denemiştm hangisi şimdi🤣yüzleri nokta nokta
BEYZANUR2020 Deletedmom16 işin yoksa ara dur tabbim aydınlığına çıkarsın vallahi birşeyler yemeye korkar olduk
Bendeanneyim Deletedmom16 normal ben 1 ay cektim simdi 9 aylik severse yiyor sevmezse yemiyor ama alıştı