almila37 Dedinaber kizimda 3aylikken baslmşti gulmeye oğlumda o gülmeye başladkça kizim abla oldgnu yeni yeni anliyr😂
Htckync 3 aylıkken başlamıştı 4.5 aylık gülmesi icin yüzüne bakmak yetiyo yavrumun bi kahkahalar atiyonki deliriyorum yaa😂😂
Sherlock1190 3 ay 5 gunlukken gorumceme gülmüştü ilk kez kahkahayla sonra ara ara gulmeye devam ediyor cok hosuma gidiyor gülme sesi allah aglatmasin hayirli evlat olsunlar insallah
Edaliprensess Dedinaber benim kızımda bayadır gülüyor ama gün içinde hep dediğin gibi sessiz güler. Böyle bir kelimeyi ani ve sesli üst üste söyleyince daha cok sesli gülüyorlar bi dene canım☺️
Son_1453 Dedinaber 3 ay 6 günlük kahkaha atıyor havaya uçuruyorum burnundan aşagı elimle severken de kahkaha atıyor 🥰🥰
ENA Ayın başında yüzünü yalpaze ile yelledigimizde ilk uzun süren ve yetişkin insan kahkahasına yakın bir gülmesi olmuştu
dln97 Dedinaber 3 ay 26 günlük asla hiç biseye gülmüyor cocuk dünyaya cool olarak geldi yaptığım maymunluklara babası bile daha cok gülüyor bu beyefendi sadece dudağının kenarı ile ayıp olmasın diye bi gülümsüyor sonra yine asık surat 😂😂
Dedinaber dln97 ya aynen bizimki de öylee. somurtkan bıyık altı gülümsemeler o kadar…ağlarken duyuyoruz sesini bi 😩