KahramanAnne Mama değiştireceğiz hipp kabız yaptığı için bebelac gold a geçmeyi düşünüyorum . Kullanan anneler memnunmusunuz kilo alımı nasıl?
attbianne KahramanAnne 7 aydır kullanıyorum Ar olanida kullandım hiç bı sıkıntı olmadı kilo alımıda iyi kabızlık gazda yapmadi bende similactan geçmiştim Bebelac golda similac kabız yapmıştı ama şuan Bebelac Gold bulunmuyor kolay kolay
Candy1907 KahramanAnne biz de hipp kullanırken kabızlık sorunu yaşadık. Daha sonra Bebelac gold a geçtik. Kabızlık sorunumuz yok çok şükür, muz falan yediklerinde oluyor arada sadece. Kilo alımları da güzel
KahramanAnne Deletedmom5284 Bende en son bebelac gold da karar kıldım tadını sever mi bilmiyorum ama kabızlık bizi mahvetti genelde kabızlık için iyi bir mama kabızlık yapmıyor diyorlar
KahramanAnne Beyzard kilo alımı nasıl biz hipp den başta kilo alımı için memnunduk ama büyüdükçe çok yavaşladı kilo alımı
KahramanAnne attbianne öyle mi çok teşekkür ederim inşallah bizde memnun kalırız 😊 İnsan alıştığı mamayı değişemiyor zor geliyor acaba yaramazsa diye ama mecbur olunca..
attbianne KahramanAnne inşallah yarar memnun olmayan çok az Bebelac Gold dan önemli olan sağlık gerisi önemli değil 🤗
KahramanAnne yavrusununannesii Yok mu piyasa da 👀 Ben hipp mama alırken hep bebelac gold görüyordum şimdi bilmiyorum ama şaşırdım fiyatı ne kadar
KahramanAnne yavrusununannesii hipp combiotic 350 gramına 90 TL veriyorduk bence yine bu ondan iyi fiyat olarak👀
KahramanAnne Candy1907 Hipp combiotic den çok gazla kabızlık şikayeti var. Umarım bende memnun kalırım. Çok mama araştırdım evolvia sma felan ama içerikleri değiştirilmiş😏 Aptamil de gaz kabız sorunu çok oluyor en son bebelac gold da karar kıldım
Kucukkalbim KahramanAnne Yeni doğan döneminde hipp kullandik aşırı kabiz yapti doktor önerisiyle Bebelac golda gectik 22 aylik devam ediyoruz cok memnun kalırsınız 👌🏻
KahramanAnne Kucukkalbim çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız insan kullandığı mamayı değişirken çok zorlanıyor
Mutluyuvam KahramanAnne bebeğim mama içmeyi pek sevmiyor hipp combiotık kullandım kokusu tadı cok kotu aptamılıde begenmedı Bebelac Gold nasıl sizce tadı kokusu