Merve2756 Mirayinnanesi canım özel degilse . Korunuyomuydun Geri cekilme falanmi oldu Suan bende tedirginim ya
Sonsuzask_06 Mirayinnanesi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin arkadaşım böyle olmuştu şuan ikisinde bakıyor durumu iyi yardımcısı da var sadece zorluğu biri anne sütü alırken bırakmak zorunda kaldı ve anne ilgisi sevgisi yeterince olamıyor malum zor geçti hamileliği ama şuan gayet memnun
Kayra12 cinara al işte patavassızın biri sanane kardeşim ne diye kadının morelini bozuyorsun rabbim ona layık görmüş vermiş zorsa zor kolay olan Bişi söyle bana evlat ya bunun adı hem ne var allah kimseye kaldıramayacağı Bişi vermez
cinara Kayra12 patavazsiz sen kendinsin yazdigin laflara dikkat et!! ben kotu bi sey yazmadim zaten ac gozunude oku!! Allah kolaylik versin bende 1 tane cocuk var zor dedim !!!!
cinara Kayra12 bide baktim senin sayfana her kesle kavga ediyorsun kendime ilk once ceki duzen ver !!!!terbiyesiz!!
Kayra12 cinara allah allah Allah’n dengesizine bak sen çeki düzenmiş senin gibilerden öğrenecektim doğru ya! Hadi canım işine