Mirayinnanesi beeeennn oğlumla kızımın arasında 18 ay var ilk hamile olduğumu öğrenince çok korkmuştum bakamam filan diye bide oğlum doğduktan 5 ay kadar hastanede yatmıştık yine öyle olacak diye korkmuştum ama şimdi kızım 1 yaşında ve iyi ki olmuş diyorum çünkü beraber oynuyorlar beraber yemek yiyorlar oğlum iştahsız bi çocukdu kardeşi yemek yemeyeğe başlayınca kıskançlığına yemek yemeye başladı 🤭🤭 oğluma yavaş yavaş çişi öğretmeye çalışıyorum kardeşi lazımlığa oturacak diye hemen gidip lazımlığa oturuyor birbirleri ile konuşmaları var anlatamam Allah sana yaşatır inşallah 🤭 korkma sakın bakamam edemem diye Allah yardım ediyor mesela oğlum bizi öpmez gider kardeşini öper beraber oyun oynuyorlar kızıma emeklemeyi yürümeyi oğlum öğretti 🤭 inşallah sende görürsün böyle günleri Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah acını göstermesin vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah kötülerin şerrinden korusun kötülerin gözüne gözüktürnesin rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️