Didarr 2 aylık bebeklerinizi 24 25 derece evde bere eldiven takıyor musunuz uyuturken kundağa sarıyor musunuz ????
theAna Didarr sadece kollarını kundak yapıyorum daha uzun uyuyor. Şapka sevmiyor daralıyor sanırım, eldiveni de temas için takmıyorum.
3children1mom Didarr 2 aydan sonra takmayın eldiven v.s ellerini keşfetsin annesi Ben 15 günlükken çıkarmıştım 😁 Kundak yapmadim sevmedi🤔 Yüz üstü yatirdim doğduğundan beri Gaz problemi v.s olmadı şükür rahat ta uyudu
DogaLina Didarr kizim 14 aylik suanda ama gecen sene kasimda dogdu. ben onu o zamanlar iki kat giydiriyodum evdede battaniyeye sarardim ama battaniyesizde gezdirirdim yani. uyurken kundak yapardim kendinj uyandirmasjn die
Leylamoms 2 aylik oldugunda eldiveni çıkarmıştım ben ki söylediğiniz dereceler sicak zaten bere de takmanıza gerek yok. Doğduğundan beri hic kundak yapmadım
Selin-34 3children1mom yüz üstü yatırmak ani bebek ölümlerine sebep. Kendini Allah korusun kurtaramayabilir çocuk uzmanları belli bir aya kadar yüz üstü kesinlikle önermiyor.. aklınız da bulunsun
[silindi] Benimde iki aylık ikizlerim var bende eldiven şapka takmıyorum kundakda yapmadım arada ayağımda sallarken yapıyorum elleri ayaklarını çok oynatıyor diye kundak yapınca daha kolay uykuya dalıyor yatağına koyunca kundaktan çıkarıyorum.
mycutebaby Didarr bana doktorumuz sakın bere takma dedi ben bundan önce takıyordum evdede çocuğu sauna damı büyütüyorsunuz bak bunalmış dedi bende o gün bugündür takmıyorum uyurken kundak yapıyorum Daha rahat uyuyor ama ince bir battaniyeyle ellerini oynattığında çok çabuk uyandırıyor kendini sonrasındada bi battaniye örtüyorum yarıya kadar odanın sıcaklığına göre
AdemCicekAli Biz de iki aylığız evde genellikle bere takmıyorum ama eldiveni takıyorum . Elleri soğuk oluyor cok açık durunca 🤷🏾♀️
Happydef AdemCicekAli bebeklerin el ve ayaklarında henüz ter bezleri oluşmadığı için soğuk olurlar. Takmayın artık büyümüş yeterince dokunmayı tanimayi öğrenmesi lazım.
AdemCicekAli Didarr doktorumuz yüz üstü yatirınca daha az gazlı olur dedi . Bizimki direk burnunun üstüme bile yatıyor sonra kafasını çeviriyor kendi İlk zamanlar sürekli nefesini kontrol ettik . Kafasını çevirmeye başladıysa sorun olmaz. .ki doktor bize dediğinde bir aylık falandı
Selin-34 Didarr ben 1 aylıkken bıraktım bere ve eldiveni çünkü isirik oldu bebeğim. Uzmanlar ortam ferah olsun bunalmasın diyor bebekler için, oda ısısının 22-24 derece olmasını öneriyorlar. Kundak yapmıyorum hayır çünkü çocuk uzmanları kundak ta önermiyor
3children1mom Selin-34 cocuk doktorumuza ilk haftalık kontrolüne gittiğimizde yüz üstü yatmaya cok seviyor yan sevmiyor demiştim ve benik kızım diğer bebeklere nazaran kafasını donderebiliyordu saga sola kafasını kaldırıyordu 🥰🧿 Doktorda sorun olmaz yüz üstü yatan bebek sağlıklı anlamına geliyor demişti zaten kafasınida kurtarıyormuş cok şanslı demişti yani doktor böyle söyledi şuan 3 ay 2 günlük ve hala yüz üstü yatıyor bi sıkıntı olmadı çok şükür 😂🙏
Gzdzeynep Didarr valla 30 derecelerdeydi hava iki aylık zamanı ve bereyi yıkadığımızda takardım ama her uykusu kundaklıydı. Eldiven zaten sadece doğduğunda hastanede takıldı hiç takmadım eldiven. Kundağın sıcaklıkla alakası yok ben kundak yapınca rahat ettim ilk dört ay full kundaklı uyudu.