Superisii Kızlar bebiş doğduktan sonra kendinizi saldınız mı yoksa hâlâ kendine bakıp evde güzel giyinmeye calısan var mı merak ediyorum😂
Cizrelili Superisii günlük kıyafet değiniyorum ama bakım desen sıfır bazen kaş bıyık bile almayı unutuyorum yani berbat haldeyim zaten tam düş aldım tertemiz kokuyorum diyorum 5 dk geçmeden oğlusun üstüme kusuyor 😂 aynı anlayacağın bakım sifir
Kamileyldrmm Superisii Bakımlı olup güzel giyinmek mi? Oda kim 😂 ben tanımıyorum öyle birşey 😏 şaka maka makyaj yapmayı giyinmeyi çok özledim ya kafamda koca bi topuz mor gözler ve canım pijamalarımla ayrılamıyoruz 😂🧐
Pinars Eskisi gibi olamıyorum maalesef. Tayt üzerine bazen kazak bazen spor tarzı giyiyorum. 1 yıldan sonra dün ilk kez saçıma maşa yaptım nasılda uzamış saçlarım :D eskiden asla ojesiz duramazdım şimdi ojeyi unuttum. Makyaj falan yok zaten.
Dk72 Pinars aynen katılıyorum size saçımı açıp maşa yapmıştım ilk defa geçen gün saçlarım öyle bir uzamış öyle güzel oldu ki hayret ettik annem eşim ben 😮
Hilalumay Ozlemedim değil evde makyaj yapıp süslenmeyi artık pijamalar çıkmıyor üstümüzden off napalim o daha rahat rahat 🥴😂
Hanife22 Superisii eskisi nasılsam öyleyim nedense Doğumdan sonra biraz daha bakımlı ve güzel giyinme başladım 🤷♀️🙈
Superisiii Bakımmı oda ne ahahahah duşa girmek bakım oldu artık benim için saçımı yıkamak kurutmak bile lüx düşünün
annesinin_kizi Superisii ben hep güzel giyinirim Güzelden kastım pijama eşofman değil de pantolon tişort pantolon tunik tayt Ama bazen de akşama kafe pijama dağınık topuzla durduğum oluyor mesela bugün gece iyi uyumadım uykusuzum yorgunum eşofman badi takılı cam
Canannn38 Superisii Valla hergün makyaj yapıyorum giyiniyorum saçımı yapıyorum Anakucağına koyuyorum bebişimi saçımı yaparken falan oda beni izliyor Maşallah benim bebiş iyi inşallah ilerleyen aylarda ne olur bilmem 😂😂3 ay 13 günlük 🤗
Svly1212 Canannn38 ayyy aman masallah diyin ne güzel anakucaginda duruyorsa bizimki 5 dk sonra hemen ağlamaya basliyor
Gzde07 Superisii evi geçtim dışarı bile nerdeyse eşofmanla çıkıcam 🤦🏻♀️Makyaj yapmayı unuttum yorgunluktan hiç fırsatım olmuyo
Dk72 Doğumdan beri pijamalarla takılıyorum evde şöyle ki üç beş çift daha aldım değişip değişip giyiyorum😂. Makyaj falan zaten yok saçıp da hep topuz halinde. Banyo yapabilirsem benden mutlusu yok 🤷♀️
Leylamoms Tayt- tişört 👌 makyaj yapmıyorum anne topuzu artik kafamla bütünleşti zaten. Eskiden ojesiz gezmezdim şimdi sürsem bile çıkarmaya vakit bulamıyorum o yuzden sürmüyorum. Bakımın B’si yok yani 😂😂