Alparslan2019 Banayaklasma aynen bir girdik emojiler bile sapıkça isimle bulunma özelliği var yakınlarında kadın arayanlar erkek arayanlar açılabiliyor bir tıkla biz hesabı geri kapatıp usulca kaçtık sapık chat arkadaş bulma yeri resmen
Banayaklasma Alparslan2019 Aynen öyle. Ama bazı yapılması gerekenleri yaptığında sadece rehberindekiler goruyormuş. Nescafe rica ederiim 🤭
ikiPrensesAnnesi20 Banayaklasma sizin mesajlarını biz göremeyiz konumunuzu biz göremeyiz konuşmalarınızı biz duyamayiz ama şuan baktım kaldırmışlar gözükmüyor
Banayaklasma Deletedmom_9857 ahah evet oyleymis 🤭 ben yüklemedim de söyleyenlerden duyduğum kadarıyla
zeynominiik Banayaklasma evet bendim o 😄 ilk yüklediğim akşam kullanıcı adı girmiştim nerden bileyim böyle olacağını. Sonra burdan bi arkadaş söyledi kullanıcı adımı sildim bi daha böyle bişey yaşamadım.
zeynominiik Avsininannesi15 telegramın iki tane programı var ikinizin de ayrı sanırım ama arkadaş doğru söylüyor konum bulma özelliği var biri telegram x diğerini hatırlamıyorum
Avsininannesi15 zeynominiik evet şuan gördüm yakinindaki kişilerin erişimine izin ver yazisi ama 4 senedir kapali bende hic fark etmemisim bile