Angellove94 Banayaklasma ama daha dün watsapp müdürü konuştü kararlarımızı kabul eden watsapp kulanacak etmeyen kullanamıycak diye ya bi ger adım attı diyolar bi atmadı diyolar neye inancaz bilmiyorum
Dmt-01 Banayaklasma ay dimi ya bizde bugün eşimle farkettik yakınlardaki kişileri bul diyo filan baktık 100 m yakınımızda birsürü kişi görünüyo tanımadığımız insanlar sıkıntılı bi durum yani öyle indirdik ama kullanmıyoruz whatsappıda silmedik zaten silmeyide düşünmüyodum
Nescafe Banayaklasma neden ki ben o kadar kurcaladım bişey göremedim ? Nereden bakıyorsunuz o dediğiniz sohbete ?🤔
Avsininannesi15 Angellove94 neler gördünüz merak etdim? Ben çünki senelerdir kullaniyorum hiç kötü birşey gormedim ayni wp gibi
Banayaklasma Angellove94 Ben yüklemedim de burda bir kac kisi yazmisti ordan biliyorum. Hatta mesaj atanlar olmuş. Dmt-01 Evet öyleymiş bende bilmiyordum indirmedim de ama burdan bir kaç kişi yazmisti ordan biliyorum. Hatta mesaj atanlar falan olmuş.
Angellove94 Avsininannesi15 @Deletedmom5 konumunuzu açtığınızda yakindaki kisiler var orada etrafinda ne kadar pislik varsa toplanıyor afedersin kadının biri çırılçıplak dans ediyordu ve daha fazlası mesela diyelim burası gül sokak diyelim aynı gül sokakda bi de gelin bekliyorum yazmış adres bile belirtmis 🤦♀️
Dmt-01 Banayaklasma 😱cidden mi ya görünür yap gibi bişey vardı ben onu açmadım belki beni görmüyolardır hep erkekti yakınlardaki kişiler çünkü gerçi eşim görmüştü seni görüyorum yakınımda dedi ama belki kayıtlı oldugum için görmüştür bilmiyorum
Tugba68 Kizlar bip tede tanimadigimiz kisiiler cikiyormu esimime is yerindekiler onu yukletti ya is icin hicbirseyini bilmiyorum sinir oluyorum
Banayaklasma Tugba68 Bip’i çok eski zamanlarda kullandım o zamanlar öyle bişey yoktu ama şuan var mıdır bilmiyorum.
Banayaklasma Mom44 Sanal sohbet gibi de kullanılıyormuş galiba, kullanıcı adı falan girdiğinde, yakın çevrende olan tanımadığın kişilerle konuşabiliyormuşsun.
Banayaklasma Nescafe Ben yüklemedim bilmiyorum. Ama sanırım kullanıcı adı falan girdiğinizde oluyormuş. Burdan birine mesaj atanlar olmuş, kullanıcı adını sildiğinde daha mesaj atan olmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.