Fatossakarya2020 Kızlar diyete girmek istiyorum ama boğazımı tutamıyorum gündüz iyi geceleri illa bişiler yiyorum kızımı emzirdikten sonra tutamıyorum kendimi 8 kilo faZlam var 🙄 nasıl gidicek bu kilolar 😬😂
mertalibrother Fatossakarya2020 benımde 10 kilo fazlam var diyet yapamıyorum emzirdigim için aşırı acıkıyorum yemeklere saldırıyorum 🤣
Balbocegi Fatossakarya2020 yemeyeceksin canım ya. Tek çare bu. Bugün yedi de yemek yedim. 4 adet köfte, iki dilim ekmek, salata.. Daha ağzıma birşey sürmedim. Midem kazınıyor ama yemeyeceğim. Bir haftadır hiç kaçamak yapmadım. İnşallah yapmam
Balbocegi Fatossakarya2020 emziriyorum da. 11 aylık bebeğimama memeye yapışık. Hele gece sabaha kadar emiyor. Suya dayanıyorum ben de
Fatossakarya2020 Balbocegi bizde 11 aylık emiyo sabaha kada memeye yapışık 🤦🏼♀️ Dayanamayıp yiyorum ben🙄
Fatossakarya2020 06-ikra-06 valla bende çay kullanayım diyorum bakalım artık inşallah veririz bir an önce fazlalıkları
Minik_mucizem02nisan Fatossakarya2020 Bu arada bebek 7 aylıkken başladım ben de emziriyorum şu an 9.5 aylığız 2.5 ayda 9 kilo gitti. Bir süre sonra bünye alışıyor daha az yiyorsun ben gece yarısı kalkıp bisküvi lokum yendiğimi bilirim 😂😂 ama çok şükür çok az kilo kaldı onları daha rahat vereceğim ben adet olmayınca da zor verenlerdenim
Minik_mucizem02nisan Fatossakarya2020 Canım ben 65 ile ilk başladım biraz ekmeği kestim 62 ‘ye düştüm sonra akşam 7’den sonra bir şey yemedim makarna ekmek pilavı çıkardım öğünlerden şimdi 56 oldum boy 1.60 adet de oldum artık daha hızlı veririm benim hedefim de 52 4 kilo kaldı vereceğim onları da inşallah dikkat edince gidiyor gerçekten
06-ikra-06 Hilallll2020 evet Bizim grupta Almanya’dan birisi kullanıyor hem emziriyor hem daha çok kilo veriyor emizrenler daha avantajlı bence