uykusuzMoMm Merve2756 boyu uzun demekkı kemıgı iridir gostermıyodr kılosunu ama asla zayıf denılmez 3 yasında 14 kg balık yagı filan içirin hareketlı bır cocuksa yorulur o yuzdend3 canı bısey ıstemez
ezgigksn Merve2756 doktorum 4 saat mutfağı kapat atıştırıcı şey bile verme o kendi isteyecek zaten acıktığı için demişti deneyin derim. En ufak bir kraker bile yese hemen iştahları gidiyor.
Zeyzey2019_ Merve2756 kilosu normal gibi. Komşumun kızı 3 yaşına girecek o da 13.5 14 kilo civarı. Kızım 2 yaşında sayılır 11.5 kilo. Gayet norma değerler. Çok hareketliler.
Merve2756 Zeyzey2019_ heralde boyuna göre zayıf geliyor bize anlamadım . Keşke yese ve zayıf olsa . Yemiyor sorunda orda
Zera Zeyzey2019_ Benim oglum da 2 yasinda tam 12 kiloya yakin, doktor kontrolunde kilosu az bulundu 6 hafta sonra kilo kontrol icin cagirdi tekrar. Cok saglikli besleniyor hala anne sutu de aliyor ama doktor bu konuda takinti yaratti ben de sagolsun.
annediyebiri Merve2756 kahvaltı yapmıyor asla her şeyi denedim onun yerine mandalina veya muz yiyor. 🥺
Koalammm Merve2756 6,5 yaşında yeğenim 14 kilo ama bişey yemiyor peynir yoğurt hayatta ağzına sürmez zeytin yemez. Sabah annesinden patates kızartması ister iki dilim yer zor bir çocuk yemek çok seçer. O yüzden ablam vitaminlerini hiç eksik etmiyor