zehranur01 Bebeginizi yatarak emziriyor musunuz gece özellikle, ben yapıyorum ama çok doğru olmadığını biliyorum bebeğim de alisti nasil vazgeçer bilmiyorum
Zeynepekr zehranur01 Hiç doğru değil tarzı bişey okumadım ama belki dikkat edilmezse uyuya kalınırsa meme çoçuğunun burnunu kapatabilir 🤷♀️ Gece uykusuna geçerken yatarak emziriyorum bebeğimde öyle istiyor
Aymel zehranur01 hastanenin broşüründe yatarak emzirme pozisyonu vardı doğru bir şey olmasa broşüre basmazlardı heralde
zehranur01 RuzgarMommys doğru değil derken orta kulak iltihabı na neden olabiliyormuş, birde Allah korusun uyuyu kalınır bebekin burnu kapanır filan diye biliyorum
zehranur01 Zeynepekr bende o şekilde emziriyorum zaten doğru değil diye okudum bir doktor da ortaklık iltihabı a neden oluyor yazmış dedim sorayım başkaları ne yapiyor
MihraKus Kızım 35 haftalık 2600 doğdu küçüktü doğduğunda ve benim sütümde çol tazikliydi bi denedim yatarak emzirmeyi kızım 1 aylıktı 13 aylık hala öyle emiyor geceleri gündüzleri çoğu zaman . Neresi doğru değil ki anne mutlu bebek mutlu
Bmarya 14 aylığız yatarak emiyor bütün gece yanımda ve asla başka yerde memesiz uyumuyor, ayvayı yedik nokta. 😆
MihraKus zehranur01 kızım memeyede düşkündür 1-2 saat gece durmadan emdiği bilirim hala düşkün ama doktorumuz hep kontrollerde bakar kulaklarına olmadı birşey çok şükür. Tabii pozisyon değiştirmekte gerekiyor ama biz hep gece özellikle öyle yatarak emiyor yani
Oykum09 zehranur01 ben de evdeysem sürekli yatarak emziriyorum çok keyif alıyoruz ikimizde zaten artık büyüdüğü için kucağımda emzirirken belim çok ağrıyor ona da iyi geliyor geceleride rahat pozisyonda yatmamaya çalışıyorum ki uyumayım diye bence vazgecmene gerek yok ben yaklaşık 6aydir yatarak emziriyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür
NilsMomm zehranur01 bazen kucakta bazen yatarak emziriyorum ama bence yatarak emzirme daha teferruatlı geliyor bana.kucaga al emzir bırak en kolayı.gece öyle yapıyorum ama gündüz bazen yatarak istiyor öyle veriyorum
C-Eskici Yatarak emzirmek orta kulak iltihabı yapmaz. Kucakta emzirdiğinizde de bebeğiniz yatıyor zaten ☺️ Burada pozisyon değiştiren anne 🤱🏻 sadece burun tıkanıklığı önemli nokta ⚠️ yoksa anne ve bebeğin rahat olduğu pozisyon, doğru pozisyondur 👍🏼