Busraebrar İyi günler kızlar bebeğim 3 aylık sadece anne sütüyle besleniyor 3 veya 4 gündür ishal gibi kakası yeşil renkte neden acaba bilgisi olan var mı cevap verenlere teşekkür ederim
Balsevgi Busraebrar sadece yeşil kaka mı? Günde kaç kez kaka yapıyor? Mukus var mı kakada? Uykuya dalamama, karında gurultu gibi şikayetlerinizde var mı
Pinmer Busraebrar yesil seyler roka, dereotu fazla yediyseniz ondan olabilir ya da sutunuzun yagli kismini almiyor olabilir tek memede daha uzun sure tutabilirsiniz😊
yaseminnyasar Busraebrar yesil kaka sknti degil ama mukusluysa bide kan gorurseniz sknti olur. Yesil kaka hızlı sindirirse olur dedi doktorumuz yani hizli emince bebek oluyo sanirim
Busraebrar Balsevgi evet mukuslu emzirdiğim zaman karnında gurultular duyuyorum 3 4 gündür hafif yeşilimsiydi bugun yaptığı baya yeşildi neden oluyor?
Hanifesimsek Balsevgi benim bebeğim 2 aylık dün yeşil kaka yaptı bugün düzeldi am karnında gurultu var nedendir acaba
Zeynepada23 Busraebrar bizimde yeşildi ve gürültülü yapiyodu doktora sordum normal.dedi sonra kendiliğinden geçti canım
yaseminnyasar Hanifesimsek nurse harveys cokex alin yeni kesfettim cok guzel gazini cikartiyor daha once alsaymisim keske. 200 liralik mommys blissten bile iyi geldi😄
yaseminnyasar Busraebrar mukusta cok gazliysa olabilir sutunuz tazyikliyse hep ön sut beslenmekten olabilir 1 memeyi tamamen bosaltmadan digerine gecirmeyin
Edizbeyinannesi Busraebrar olabilir canım evet terletme ama hele ki su havalar da ayakları sıcak tutmakta fayda var
Dakdak34 Busraebrar benim benek de hep yeşil kaka yapıyordu kemikleri batmış birbirine o yüzdenmiş düzeltince geçti normale döndü kakası
Zehrabaysan Busraebrar benimde mukuslu yeşildi.Besin alerjisi çıktı canım.İnşallah senin Nebil de yoktur
Zehrabaysan Busraebrar idrar ve dışkı tahlili yapıldı onlar da mikrop çıktı vücudun da kızarıklık oldu o da besin alerjisi dendi