ikiyakisikliannesi Bugün saat 14 de covid aşısı olacağım randevum oluşturuldu.. Hadi bismillah.. Hepimiz için, dünya için en iyisi olur inşallah ♥️🙏 inşallah işe yarar
TospikOglusum ikiyakisikliannesi aaa hemşire mıydın canm sen?aman hadi bakalım hayırlısı olsun ins hepimiz için.emziren anneler olucak.mi bir hilgin var mı peki,birde aşı olmak.zorunlu mu?
TospikOglusum ikiyakisikliannesi bu arada nasıl gidiyor çocuklarınla yalnız hayatın,alisabildin mi,ailenle herşey yolunda mı ?merak ettiydim burdan yazayım bari canm😄👍🤗
ikiyakisikliannesi Sinemm18 yok hayır 😊 önce sağlıkçılar ın hepsi aşılanıp sonra diğer gruplara geçilecekmiş
ikiyakisikliannesi TospikOglusum evet canm, hemşireyim 😊 zorunlu değil ama işte yaptırmak zorunda hissettiriyor insan kendini.. Emziren anneler ve çocuklarla ilgili en son kararsızlardı son durumu bilmiyorum 😔
ikiyakisikliannesi TospikOglusum daha yalnız hayata başlayamadım 😊 pazartesi başlayacağım eşim gitmeden Bi gün önce covid pozitif çıktı kaç gündür karantina da haftasonu da gidiş yok pazartesi gidecek 🤦♀️
TospikOglusum ikiyakisikliannesi aman geçmiş olsun canm benim😔iyi bari en azından evine adapte olmussundur 👍
ikiyakisikliannesi TospikOglusum aynen iyiyiz canm çok şükür şimdilik kendi evim çocuklar rahat ediyor en azından 🙏 özlemişim
Esmaaaclk Hayırlısı olsun inşallah bende radyoloji teknisyeniyim ama emzirdiğim için yapılmayacağı söylendi ☺️
ikiyakisikliannesi Esmaaaclk yaa hayırlısı olsun hepimiz için.. 3. Aşama denemeleri üzerimizde ama bu kadr hemşire doktoru riske atmazlar diye düşündüm 😊
Belisezgi bala86asel sağlık personeliyim ve emziriyorum bugün aşı oldum baş ağrısından başka yan etkisini görmedim henüz. Bizim doktorlarımız olabileceğimizi söyledi bilgi vermek istedim