Selam herkese, burda daha önce de süt arttırmayla ilgili post açmıştım gerçekten tahammülüm kalmadı.. doğum yaptığımdan itibaren sütüm o kadar çoktu ki evimdeki buzluk bile yetersiz kalıyordu şimdi keşke o sütlerim buzlukta olsaydı değil kenara atacak, çocuğumu doyuracak kadar bile sütüm yok bunlar yetmezmiş gibi bebeğim 2 aylıkken adet olmaya başladım suan adet dönemine girdim ha oldum ha olcam, adet döneminde iyice süt çekiliyor buna bile isyan ediyorum niye adet oluyorum diye. Sevmediğim halde tahin mi yemedim pekmez mi yemedim , dut kurusu, hurma, ceviz, fındık, humana çay, solgar tablet, boza, günde 5 litre su, ve daha suan aklıma gelmeyen bir sürü şeyi her Allah’ın günü tüketiyorum momstok siparişi de verdim birinden biri süt yapmaz mı arkadaş çıldırıcam artık ya. 3. Ayda göğüslerim terbiye oldu burda okuyorum nasıl oluyor da bebeği 11 aylık olup da hala tazyikli sütü gelenler var. 5. Ayda doktor ek gıdaya başlattı e haliyle tadımdan öteye gidemiyoruz, ek gıdaya başlama nedenimiz sütüm yetmediği için 1 ay içinde hiç kilo almaması, doktorun verdiği mamayı kusup mamaya alerjisi çıkması. Çocuğum doymuyor ben ne yapıcam ağlamaktan yırtınmaktan çabalamaktan tükendimmmmm.