Aysenur11 Merhaba kızlar, oğulum 4 bucuk aylik ve bir bacagi digerinden daha kısa, zayif duruyor😳 panik haldeyim. Doktoru arayip randevu aldim bu ayin 26sna verdi, dolu oldugu için ne yapacagımı bilmiyorum😔
Zeynepalya_ve_annesi Aysenur11 hareket kısıtlılığı varmı yani ona doğru iktirdiğinizde güçsüzlük varmı siize geri iktirebiliyormu
Flamingoo Çok geçmiş olsun inşallah bişi çıkmaz. Kalça çıkıklığı için baktırmışmıydınız acaba ölçümleri yapılmışmıydı? bilmiyorum ama onunla ilgili olabilirmi acaba diye düşündüm. Aysenur11
Aysenur11 mehtapca06 her kontrole gittigimizde bakiliyordu en son 2 aylikken gittik tekrar 5 aylik olunca tekrar bi kontrolu vardı ne olduysa bu iki ay içinde oldu sanırım
Aysenur11 Zeynepalya_ve_annesi şükür ki yok gayet güzel bir şekilde hareket ettiyor diğer bacağı gibi
Aysenur11 Flamingoo evet bakiyorlar her kontrolde, en son 2 aylikllen bakildi 5 aylik olunca tekrar bir kontrolu var sonradan olabilir mi kalca cikigi bilmiyorum ki.
Flamingoo Aysenur11 Aysenur11 Öyle bişi olsa bile çok şükür erken tanı ve tedavi edilebilir birşey canım. Allahım şifa versin.
yusuff_ Aysenur11 bende de taknti var okonuda surekli. Ölçüyorum bacaklarini ama.sukur bisey yok. Tasa etme bisey yoktr olsaydi dogm anında söylerlerdi sana
Aysenur11 yusuff_ ilk cocugum, hollanda da ailemden uzak yaşıyorum. Insan yalniz olunca daha cok takıyor.