Seraay Arkadaşlar merhaba, 2021 itibariyle dünyaya getirmek istediğiniz çocuk sayısını merak ettik, bu anket vesilesiyle bizde kendimize dair ideal sayıyı belirlemekte faydalı olacaktır… Teşekkürler
Mom19 Seraay 4 çocuğum var .Bu dönemde hiç doğurmak istemezdim de 23 günlük oğlum var.Rabbim güzel gunler göstersin.
Yesillimon Seraay Aslında bir yeterli ama kardeş şart diye düşündüğüm için iki yeterli 30 yaşındayım oğlum 2 yaşında 3 buçuk yasina gelince düşünüyorum ikinciye hamile kal doğur büyüt derken 40 yaklasmis olurum üçüncüyü kafam hic götürmez 😁
Lilav21 Seraay bu konuda duygu oldu 🥰 4 aylık kızım var yaşadığım yaşayabileceğim en güzel duyguları tattırıyor bana ❤️
sonsuzmutlulukkk Seraay eşim 4 diyor rüyasında görür canım çıkıyor ne gece ne gündüz rahatım yok 2 tane kâfi 😅
Deletedmom6 Seraay 2 tane var ikinci doğumum çok zor geçti Korkuyorum ama bence 4 5 olmalı tabi Kocayı ikna edersem 😂
gamzeligamze Seraay O kadar çok bir kızım olsun istiyorum ki anlatamam ama yinede iki ideal diyorum benden geçti artık.
1mom1baby Seraay bizde tekte kaldık Allah isteyene nasip etsin herkesin ideali başkadır nesnel bi durum değil
Nurdem0433 Seraay hani sıfır yok burda haksızlık ayrımcılık var 0 da olmalıydı seçeneklerde nasıl katılacaz biz ankete 🤨