MasalsMommy Berenmom Elimle temizlemiyorum yanlış anladın😂 O araları temizleyebilmek için bir parmağımla hafif açtırıyorum ve ıslak mendil Ya da pamukla temizliyorum😂
GramPozitifBakteri Berenmom Ne zaman baksam oluyor valla eğer çoğalmışsa çok abartmadan üstten hemen sildirip bırakıyorum.Enfeksiyon olmuştu bi ara kızımda doktora sormuştum da her seferinde temizleme onları demişti.Sanırım devamlı olucak 🤷🏼♀️
adelheid Berenmom valla kabasini ıslak mendille alıp lavaboda sıcak suyu açıyorum yıkıyorum koşarak odaya gidip giyiniyoruz sonra:) dışarda hiç altını temizlemedigim için ki çıkmıyoruz hep böyle enfeksiyondan korkuyorum böyle alıştık gidiyo 4 ayligiz daha
MasalsMommy Berenmom Ben de öyleyim Ya, bazen çok mu pipirikliyim acaba diye düşünüyorum ama başka türlü de içim rahat etmiyor. Bir de işe başlayacağım nasıl yapacağım bilmiyorum🥺
MasalsMommy Berenmom Bakıcıya bırakmayacağım anneanne-babaanne dönüşümlü bakacaklar da benim yine aklım kalıyo😬 Bir de ben kızımın her şeyini kendim yapma konusunda takıntılıyım biraz o sıkıntı aslında
Zeynepalya_ve_annesi Berenmom yani vulvayı ayırıp iç yanakları temizleyebilirsiniz canı acımaz tırnağınız yoksa sıkıntı yapmayın
Zeynepalya_ve_annesi Berenmom o zaman bi sıkıntı olmaz banyo yaptırırken köpüklemeyin duru suyla yıkayın idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur sBun şampuan köpükleri