Berenmom kizlarin temizligini nasil yapiyorsunuz ozellkle is yapttigi yeri yanlarini kizim kakasini yapiyor bazen aralara giriyor acir diyede zor temizliyorum pamukla 🤫
Mom078 Berenmom Ya mümkün olduğunca yıkıyorum olmadığı takdirde ıslak mendille temizliğini yapıyorum dışarda
anne15 Berenmom youtubeda video vardı doğunca izlemiştim bakabilirsiniz. O sekilde temizliyorum önce cırtcırtların oldugu hiza karnı yani , bacak araları, özel bölgesi , poposu
GramPozitifBakteri Berenmom Elimle açtırıp ılık su artı pamukla temizliyorum.Pamuğun suyunu sıkıyorum iyice kaçmasın içine diye.Çok bulaşmışsa da yıkıyorum evdeysem
Berenmom GramPozitifBakteri bende öyle yaparım canım bazen kaka oluyor oralar bezden dolayı mikrop kapsın istemem
Bsrylmz Berenmom ben ıslak mendille temizliyorum belki araştırmışsınızdır ama bilmeyen varsa da temizlerken çok bastırmayıp çok uzun tutmamalıymışız temizliğini yani uyaran vermemek için daha sonra hazza dönüşüp farklı sıkıntılar çıkabilir diye 🌸
Bsrylmz Berenmom birde genel bilgi ama yukarıdan aşağı doğru temizlik yapmak gerekiyormuş mikrop kapmaması için ☺️
GramPozitifBakteri Berenmom Bir de doktor demişti bana içindeki beyazlıkları her seferinde temizlememk gerekiyomuş,kendi kendini temizleyen bi yapıdaymış kimyasını bozmamak için.Ben kendimde hep temizlerdim kendi doktorum bana da demişti onları temizleme diye.
GramPozitifBakteri Berenmom Ne zaman baksam oluyor valla eğer çoğalmışsa çok abartmadan üstten hemen sildirip bırakıyorum.Enfeksiyon olmuştu bi ara kızımda doktora sormuştum da her seferinde temizleme onları demişti.Sanırım devamlı olucak 🤷🏼♀️
Berenmom Bsrylmz evet öyle yapıyorum 🌼 kız temizliği zor erkeğe göre ya bide ilk bebeğim 🥰 insan acıcak diye kıyamıyor biişi yapmaya
MasalsMommy Berenmom Yıkabildiğim zaman yıkıyorum, yıkayamazsam da parmağımla yanlardan hafif açıp temizliyorum pamukla ya da ıslak mendille. Yapacak bir şey yok🤷🏼♀️