KeremTalha_4153 Lavantakokusu ya reflüsü olabilir uyuduğu zaman özellikle tetikliyor . Benim oğlumda da olurdu
Fitifiti Lavantakokusu Neden sanmıyorsunuz,reflü belirtilerini ve neden olduğunu biliyor musunuz? Uykuya ilk geçtiği zamanlar olan öksürük reflüden,gece yarısı olan öksürük alerjiden olurmuş.Gün içinde yediklerine dikkat edip,bir gözden geçirin isterseniz.
Lavantakokusu Fitifiti yokk bilmiyorum 🤷♂️ şimdiye kadar yoktu öyle bir şey ondan anne sütu icen bebeklerde oluyor saniyordum
Lavantakokusu Pelo16 bende bu iki gecedir uzandigimda surekli yutkunmaya calisiyirum balgam var galiba bende kzim yutamadıgi icin belki onda okusurkte yapmis olabilir
Pelo16 Lavantakokusu sizde de var o zaman genizdeki akıntı işte balgam var gibi dediğimiz şey. Bol su içirin. Odayı nemlendirin. Ateşini takip edin. Ya alerji ya da soğuk algınlığı olabiliyor. Bir soğanı kesip yatağına yakın bir yere koyun. Geniz akıntısını hafifletiyormuş ben de Milliyet Haberde okumuştum.
Alpyas Lavantakokusu aslında hasta olmasına gerek yok sık sık burun temizliği yapmalısınız illa pislik oluyor kendinizden pay biçin gün içerisinde yukıyoruz sonuçta burnumuzu ben damla şeklinde olanı bi kaç damla damlatıp çekiyorum fıs fıs hakkında bilgim yok malesef
Fitifiti Lavantakokusu Anne sütü reflü yapmaz. Bir süre inek sütü ve inek sütünden elde edilmiş hiçbir ürünü ve kako vermeyin eğer tüketiyorsa. Bunlar başlıca alerji ve reflüye sebep olan besinlerdir. İnstagramda sağlıkcıbiranne var onu mutlaka tavsiye etmenizi öneririm. Çok faydalı bilgiler edinirsiniz bebeğiniz için.
KeremTalha_4153 Lavantakokusu yogurt yapmış olabilir. Yogurt asitlidir yatarken yedirmeyin ara öğün olarak kullanın. Yogurt midesinde asit oluşturduysa oda bagazında gıcık yapıp öksürtüyordur
Mom022 Lavantakokusu kalorifer havayi çok kurutuyor. Petek üstüne bardakla su koyabilirsin. Ya da genetik astım varsa ailede o da etkiliyor olabilir.
eymenkerem Lavantakokusu yattığı odada veya yatakta yün herhangi birsey var mi kontrol edin varsa muhtemelen alerjik bebeğiniz
Lavantakokusu eymenkerem surekli ayni yatakta ayn yorgani yastik var şimdiye kadar alerji yapmadi sonradan olurmu belmiyrum
Zeynepalya_ve_annesi Lavantakokusu bronşit geçirdimi yada ağır grip atlattımı genelde geve öksürmeleri gündüz koşup terleyip ciğerlerin şişmesinden kaynaklanıyor vücut dinlemeye geçince ciğerler salmak istiyo ama şiş oldukları için tıkıyor yan veya yastıgını yüksek tutup yatırın yarında sağlım ocağına götürün gerekli öneriyi yapacaklardır
Lavantakokusu HEPPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN COK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNİZE SAĞLIK CEVAP VERDIGINIZ ICCIN 🙏 DEDIGINIZ HERSEYI DENIICEM YASTIGI YUKSELTTIM BURNUNU TEMİZLEDİM BI BARDAK SUDA KOYDUM YANIMA INS DUZELIR
Angelif35 Lavantakokusu bir soğanı ikiye kesip başucuna doğru odada bir yere koyun nacizhane tavsiyedir😉