Hsyh Flashtv 10 aylığız bizimde dişimiz yok her türlü makarnayı yiyor çok haşlayız zaten hemen parçalanıyor
Woody Flashtv ben ebebekten makarna aldım. Dişsiz Dişsiz yiyor. Yoğurt da koyuyorum önüne. Sonrası temizlik vakti 🤦♀️☺️
Borasmomy Flashtv gluten alerjisi olabilir canımbizim yediklerimizden vereceksen eğer bebek makarnaları var sebzelerden yapılan ben 8.aydan beri veriyorum arada hem sağlıklı içim rahat ediyor
FrenchPress Flashtv ben 8 aylıktan beri veriyorum. Şu an 9 aylık. Burgu, fiyonk,kalem hatta spagetti bile verdim. Üstte 4 altta 2 dişi var o yüzden rahatlıkla yediğini düşünüyorum.
dios_gokta Flashtv benimoglum 9 aylık 1aydır ara ara öğün olarak makarna yapıyorum yıyor dolandırıyor agzında yutuyor🤷♀️
Pamuk_seker Flashtv şehriye corbasini yiyorsa bunuda yer deyip vermistim bende 6 ayda cikti disimiz verilebilir makaryi biraz fazla haslarsiniz daha kolay parçalarınir rahat yer afiyet olsun kuzucuğa 🥰
Eylulum1 Flashtv bizde 11 aylığız ama 8 aylıkken bende cubuk makarnadan minik minik verirdim inceye daha rahat yutuyor yoğurtla verebilrsiniz
Ozteber Flashtv 9 aylıkken benm bebe lahmacun yiyodu😂🙈🤦 damaklariyla ezer o annesi cok büyük değilse merak etme yer💕💕💕