merveguliz Bugün 2. Ay aşılarımızı olduk + rota virüs aşısını da olduk ekstradan. oğlumun ateşi 37,5-38,3 arasında gidip geliyor, ince kıyafet giydirdim arada alnına soğuk bez koyuyorum. Sizce yeterli mi bu ateş düşürücü ilaca gerek var mıdır 😔
Snglklc merveguliz bizde bugün 2.ay aşısını olduk. 37 derece bizimki henüz inşallah gece yükselmez ben şimdi korkudan uyuyamam da 😕
Karbeyaz89 merveguliz 38 in üzerine cıkınca doktorum calpol ver demişti . Tam ölçek deil ama çeyrekle yarım ölcek arası ver demişti. E bidemüzerini ince giydir ve sürekli nemli bez tut alnına koltuk alına falan
2papatya merveguliz küveti Varsa ılık su doldurup bekletin yoksa ılık bi dus aldırın nemli bez koyun sirkeli su vs denemeyin aklınızda varsa doğru bilinen bi yanlış maalesef 🤔
merveguliz Snglklc aynen uyku yok bize bu gece. Vücut bağışıklığına da hemen müdahale etmemek adına ilaç vermek istemiyorum kendi kendilerine başarırlar umarım yavrular
merveguliz Snglklc şimdiye kadar en çok 38,3 oldu diretiyorum biraz vermemeye. Sürekli kontrol ediyorum inşallah daha da çıkmaz
Snglklc merveguliz 38,5 geçerse ıslak bez tutun koltuk altına enseye alına düşmezse o zaman verirsiniz vücudun savaşabilmesi de önemli. Şuan bebeğimin kendi kendine 36 ya düştü