Deletedmom_9857 Deliqzz ay konuyu anlamadım bir türlü baktım geçmiş postlarına da bir şey sorcam sen Adanalı mısın 😂😂😂
Happygirl8 Deliqzz karagümrüğü yaktın polis arar tabi 😂 ay biz de yardım ve yataklıktan ceza yemesek bari 🙆♀️ seni en yakın polis karakoluna götürmemiz lazım
MasalsMommy Deliqzz Kızım sen manyak mısın? Haklıyken haksız duruma düşeceksin🤦🏼♀️ Burda paylaşma bari😬
Deliqzz MasalsMommy korkacak olsam yapmam yada burda paylaşmam bacım coqta tın ama Deli oldumu söylerler
Deliqzz elifsezer_ kısaca kardeş şöyle diyim kadının biri eşime göz dikiyor benden ayrılsın yuvası dirliği düzeni bozulsun die muska büyü yaptırıyor araba da onun salı gecesi perişan ettik ama yaptrms
Rubab_Mommy MasalsMommy Ya biri kocama goz dikicek benimde elimde onu dovme şansim var yapmiyim mi ?😑(ALLAH korusunda)var sayim.Sen yapmaz misin ?😂
Deliqzz MasalsMommy bizim buraya gel hele bu neyim ne çarşının ortasında pazarda adamın boğazını kestlr
Rubab_Mommy Deliqzz Kaynanam komşu kadinin verdigi yemegi eşime getirdi gozu var falan postunu sen mi acmiştin ?