gamzeligamze Deliqzz Pardonda memleket sizin mi?😂Giriş çıkış için izin işlemlerini siz mi yapıyorsunuz?😂Hayır yani kadını savunduğumdan değil ama liseli kızlar gibi davranmışsınız da ondan 😃
Deliqzz elifsezer_ kadının biri eşime göz dikiyor benden ayrılsın yuvası dirliği düzeni bozulsun die muska büyü yaptırıyor kısaca kardeş
gamzeligamze Deliqzz Bu nasıl bir zihniyet?O zaman erkeklerde buldukları yerde birbirine girsin, kadınlarda.🙄
Happygirl8 gamzeligamze çözüm olmadığı için ben uygulamıyorum işte 🙆♀️ aslında post sahibi de eşyasına şiddet uygulamış 😄 onu onaylıyorum 😄🙆♀️
Naab Happygirl8 ya çok kötü bişey tabi Muska yuva bozma ama ne bileyim başka türlü haddi bildirilebilirdi ama bu derece saldırmak bilemedim ..
Happygirl8 Deliqzz nasıl anladın canım muska yaptırdığını bozabildiniz mi bazı muskalar bozulmuyomuş diyolar da🙆♀️
Mom356 Deliqzz bence az bile yapmissin lanet kadın allahindan bulsun inşallah yaptiklari yanına kalmasin
gamzeligamze Simiyy Simiyy konuyu başından biliyorsan az özet geçsene ortalardan daldım ben ama başı yok 😂
elifsezer_ Deliqzz Önceki postunuz bu olayla bir alakası yokki silinmiş qaliba.Neler oldu canım.Kimin bu araba?Kimi dövdün?
Deliqzz elifsezer_ kısaca kardeş şöyle diyim kadının biri eşime göz dikiyor benden ayrılsın yuvası dirliği düzeni bozulsun die muska büyü yaptırıyor araba da onun salı gecesi perişan ettik ama yaptrms