yeni-anne Kızlar oğluma alıştırma bardağı almak istiyorum ama nasıl bişi almak doğru olur blmiyorum Munchkin Mucize Alıştırma Bardağı hoşuma gitti ama bunlada ilgili kullanan var mı memenin musunuz ?
YasemiNYagmur1 yeni-anne ben wee baby aldım su içiyor ama genelde ısırmaya çalışıyor. Çok araştırdım avent duydum çoğunlukla ama aynı zamanda sürekli ısırdıkları için kaşıyıcı niyetine belli zaman sonra ya deliniyor ya yırtılıyormuş. Bende 25 liraya wee baby aldım istediğini yapsın nasılsa pahalı değil yine alırım acımam. Akıtmıyor da çok memnunum
Necla61 yeni-anne ben chicco aldim kullanmadım henüz ama guzel akitmiyor inşallah bebegim sağlıkla içer 🤗
esmerayes yeni-anne o mucize bardak bildigimiz pipetli normal pipetli suluklardan tek farki sisenin icindeki pipetin ucunda agirlik var o yuzden bardak nereye sallanirsa pipet oraya gidiyo havaya kaldirilsa bile su icilebiliyo. eger bebeginiz pipetle icmeyi seviyosa alin ama benden nacizane tavsiye buna 90 lira vermeye gerek yok bebedor akilli pipetli bardak ayni sistem ve 30 lira ben bunu aldim hicbiseyle su icmeyen cocugum bununla artik suyu sevdi 😊
yeni-anne YasemiNYagmur1 bendede bi tane küçük wee Baby var küçük biberon gibi hem akıtıyor hemde oyun haline getirip heryere sıkıyor
yeni-anne esmerayes benm baktığım pipetli değildi ama endişem aslında o üstteki vakum kısmını ısırıp kullanılmaz hale getirir mi die
YasemiNYagmur1 yeni-anne suyu mama gibi daha tam kavrayamadıkları için oyun yapıyorlar. Siz bilirsiniz dediğim gibi aventi önerenler çok
Kuroneko Tavsiyem ısırma koparma durumu olmaması icin sert uclu bir sey almanız 3 tane yumusak uclu bardak yırtıldı atıldı tommee tippee sert uclu aldim soft ve hard akış ozelligi var ilk etapta yavas sonrasinda hizli akışını kullanirsiniz
yeni-anne Kuroneko hiç görmemiştim onu dediğiniz bu muydu https://www.e-bebek.com/tommee-tippee-alistirma-bardagi-150ml-asortili-p-ttp-44708597
serebro yeni-anne bende çok fiyat ve kullanıcı yorumu araştırması yaptım avent vs aşırı pahalı benim bütçeme göre atsa kırsa yada kullanamasa çok acırdım paraya😬 dün migrosta indirimde 20₺wee baby pipetli suluk aldım şimdilik bir sorun yok hemen çekmeye de alıştı suyu hoşuna gitti 😊