Banayaklasma GokSuM Evet mantıken pimapen daha önde o yuzden göynümü bir kenara birakip mantiga yonelecegim galiba 🙇🏼♀️
Xyz1234 Banayaklasma balkon olarak kalsaydı cam balkon derdim ama mutfaga katacaksanız kesinlikle pimapen yoksa donarsınız
Banayaklasma Xyz1234 Aynen öyle benimde gönlüm cam balkondu ama mutfakla birlestirme durumu olduğu için mantıken pimapen olacak mecbur 😏
h_yigit2 Banayaklasma tavsiye ederim tabiki cam balkon mutfakta çokda yakışıyor kiracıyız evimizde 3 balkon var diğer balkonlar pimapen Bu arada eşim pimapen cam balkon ustası ankaradayız olursa yardımcı oluruz i😇😇😇👍👍
Banayaklasma h_yigit2 Yakistigi icin gönlüm cam balkona gidiyor ama mutfakla birlestirme yapacagim o yuzden soguk olur diye mantigim da pimapen diyor 🤷🏼♀️
Banayaklasma Mom9 Kesinlikle bizde soğuk olur diye düşündük ama belki kıyıdan köşeden biri mantığımı kenara bıraktırıp aklımı çelip, gönlümdeki cam balkona iter diye bir sorayim dedim 🤭
Birannebirfurki Banayaklasma bizde balkonu mutfağa kattık önceden cammış soğuk olur diye pimapen yaptırdık
Banayaklasma Birannebirfurki Nasil hangi tür pimapenlerden acaba pencereli mi? sürgülü mü? Memnun musunuz peki?
Dilane Banayaklasma bende American mutfak var cam balkonlu görünüş güzel yazın güzel ama kışın çok kötü çok soğuk bide yağmur içeri geliyor deliklerden heryere havlu koyuyorum deliklere bez sıkıştırıyorum asla yapmayın hersey görünüş değildir
Banayaklasma Dilane İşte gönlüm cam balkondan yana, ama bunları da göz önünde bulundurduğum da mantığım pimapen diyor. O yüzden gönlüm değil de mantigimı ön planda tutarak pimapen yaptıracağım.
Banayaklasma Kuroneko Evet o yüzden de emin degilim, sıcaklık mı? yoksa görünüş mü? Diye ama bakalım arastirayim bir isicamliyi tesekkurler.
Banayaklasma ZMK Yaa zaten eski tip bir sey dusunmuyorum pimapen de. Gene de cam balkon gibi olmaz sanki 🙄 böyle büyük ikili cam pimapenlerden ya da sürgülü olandan düşünüyorum ama bakalim arastiriyorum.
Kuroneko Banayaklasma su anki oturdugumuz sitede herkes balkonunu mutfagina katıyor ısıcamlı cam balkon tercih ediyor cok memnun olduklarını duydum yoksa mutfagi kullanamazdı kimse ankarada oturuyoruz kışı çok serttir