Banayaklasma Kızlar; mutfağı balkonla birleştirmeye karar verdik. Gönlüm cam balkonda ama mantığım saçmalama be soğuk olur diyor. Yaptıran var mı? Avantajları, dezavantajları neler? Fikir verecek olan var mı 😏
Hotic Banayaklasma ben cam balkon kullanan biri olarak Pimapen diyorum. Cok soğuk oluyor özellikle balkonu mutfağa katacaksanız Pimapen derim. Komşum iki kanat yaptırdı sürgülü. Gayet memnun. Pencere gibi açılandan istemezdim ben ama sürgülü güzel olabilir 😊
Xyz1234 Banayaklasma balkon olarak kalsaydı cam balkon derdim ama mutfaga katacaksanız kesinlikle pimapen yoksa donarsınız
h_yigit2 Banayaklasma tavsiye ederim tabiki cam balkon mutfakta çokda yakışıyor kiracıyız evimizde 3 balkon var diğer balkonlar pimapen Bu arada eşim pimapen cam balkon ustası ankaradayız olursa yardımcı oluruz i😇😇😇👍👍
Banayaklasma Hotic Ahh işte pencere gibi açılandan bende istemiyorum, iki kanatlılara bakayim bi tesekkurler 🤭
EgeveAlyaninannesi Balkonunda tadı baska yaaa balkonsuz ev mi olur ben cam balkon yaptirdim katlanan ve cok yakışıyor 3 yillik bina zaten binalarımız sitede herkes balkon yaptırıyor sahane bir uyum var
GokSuM Mutfağa dahil olacaksa mecbur pimapen olur. Cam balkon soğuğu kesmiyor maalesef. Benim balkon cam balkon ama kışın oturamıyoruz orada. Yine de araştırın belki çok kaliteli olanlar vardır hiç soğuk geçirmeyecek gibi
Banayaklasma GokSuM Evet mantıken pimapen daha önde o yuzden göynümü bir kenara birakip mantiga yonelecegim galiba 🙇🏼♀️
Banayaklasma Xyz1234 Aynen öyle benimde gönlüm cam balkondu ama mutfakla birlestirme durumu olduğu için mantıken pimapen olacak mecbur 😏
Banayaklasma h_yigit2 Yakistigi icin gönlüm cam balkona gidiyor ama mutfakla birlestirme yapacagim o yuzden soguk olur diye mantigim da pimapen diyor 🤷🏼♀️
Banayaklasma Mom9 Kesinlikle bizde soğuk olur diye düşündük ama belki kıyıdan köşeden biri mantığımı kenara bıraktırıp aklımı çelip, gönlümdeki cam balkona iter diye bir sorayim dedim 🤭
Birannebirfurki Banayaklasma bizde balkonu mutfağa kattık önceden cammış soğuk olur diye pimapen yaptırdık
Banayaklasma Birannebirfurki Nasil hangi tür pimapenlerden acaba pencereli mi? sürgülü mü? Memnun musunuz peki?
Dilane Banayaklasma bende American mutfak var cam balkonlu görünüş güzel yazın güzel ama kışın çok kötü çok soğuk bide yağmur içeri geliyor deliklerden heryere havlu koyuyorum deliklere bez sıkıştırıyorum asla yapmayın hersey görünüş değildir
Banayaklasma Dilane İşte gönlüm cam balkondan yana, ama bunları da göz önünde bulundurduğum da mantığım pimapen diyor. O yüzden gönlüm değil de mantigimı ön planda tutarak pimapen yaptıracağım.