Egeanul aysgog benim bebeğimde 22 günlük canım nurse harveys sabah akşam 10 damla biogaia öğlen tok 5 damla sonra akşama yakın d3 vitamini akşamda tekrar 10 damla nurse harveys canım
aysgog Egeanul Faydasını gördün mü cnm benimki özellikle akşam sancılanıyor ağlama kriZine giriyor.gece 1-2 ye kadar sıkınıyor ayaklarını çekiyor karnına doğru ama hep aynı saatlerde buna şaşırıyorum
denz55- aysgog bizdede fayda etmedi bio. nurse aldık oda sarı sarı kusuyor bebegimz 1aylık. dr a gotrduk tahliller falan herseyimşz temiz cıktı sukur. anladıkki surubun renginden. simdi sab simplex kullanıyorz daha iyi geldi bir haftadır bunu kullanıyorz.
Egeanul aysgog aynı saatlerde olması normal doktorum özellikle gaz sıkıntısının aynı saatlerde başlayacağını anlatmıştı. Nurse harveys tek başına pek işe yaramamıştı ama biogaia ile kullanınca etkili olmaya başladı birde düzenli beslemek gerekiyor bebeği
Ege35 aysgog bio gaia gaz giderici değil, probiyotik o nedenle sadece bağırsak sistemini düzene sokar ama gaz gidermez. Nurse harveys damlasını kullandım ama işe yaramıyor sonra şurup aldım 👍 çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Kamile1903 aysgog kesinlikle nurse harweys şurubu tavsiye ederim, sab la birlikte kullandık sab kullanmıyorum artık gerek kalmıyor çok etkili bi şurup deneyin mutlaka
Kamile1903 aysgog günde 6 defa kullanılabiliyor kutu içerisinde 5 ml e kadar olan bi şırınga var onunla veriyorsun bebeğim 3 ay 2 günlük 3 haftadır kullanıyoruz günde 1 kez veriyorum ben akşam en son beslenmeden önce doktorunuzla görüşün günlük kullanım için canım daha doğru olur