smaktroll kızlar yükselince daha çok yükselir diye alıp zarar eden var mı ben başında gidiyorum😭 gramı 500 ken aldım şuan 400 oldu
Kubra_2019 smaktroll beklemelisiniz hafta sonu kesin düşüş olup hafta başında yükseliyor. 1 ay içerisinde gavan olacağı kesin çizelgeye göre şuan da bitcoin ve altcoinlerde 300000 den düştü felaket düşüş var, ardından yükseliş bekliyor.
MihraKus Yükseleceğini tahmin ediyordum ama dün yine düşmüş . Az bir zararım var gram da yol denecek kadar az zarar oluyor
Deletedmom_6 smaktroll kardeşim kuyumcu. O sürekli takip ediyor düştüğünde alıyorum hep. Pek zarar etmedim bu güne kadar 😂
smaktroll Deletedmom_6 bende çok takip ederdim gramı gramına ama bi ara çok yükseldi dediler gramı 600 ü bulacak bizzat kuyumcu dedi ondan dolayı bizde yaptık
bluekoala smaktroll bizde cok yaptık ama üzülmedim . İllaki yükselicek altın😅tamam suan zarar ama 1 ay sonra filan bu sayılarda kalmayacakki🤔
smaktroll bluekoala haklısınız aslında ne zaman yükselecegi belli olmuyor en ufak abd bir soeun oluyor altını vuruyor ülkede de en ufak sorun altına yansıyor
smaktroll [silindi] eger hemen satıcı değilsen el işçiliksiz bilezik yaptır onlar satılınca daha çok kar ediliyor satıcıysan gram yaptr
Elfydr smaktroll ben kar elde ettim. Simdi dustu yine aldım. Bizim kuyumcumuz subat ayında tekrar çıkacağını söyledi ama beklemekte fayda var.
Gzdzeynep smaktroll ekonomistler yıl sonuna kadar gramının 580 leri göreceğini söylüyor. Altın sabit kalmıyor.
smaktroll Gzdzeynep 🙄🙄 ya bi düşecek bi kalkacak diyorlar belli olmuyor ama umarım yükselir de bari bu satın alanlar kendi zararını karşılar