Mina_momy https://imgyukle.com/i/a7f4vv Kızlar gorumcem şuan nst bağlı diğer bebek için ve böyle oluyor 150 20 , 140 30 gibi bunlar normal mi?
Mirelkusveannesi Mina_momy 150-140 görünen bebeğin kalbi 20-30 sancı değeri. Sancısı yok anladığım kadarıyla
Mina_momy [silindi] canım sancı kağıdını vermiyorlar . Daha sürüyor çünkü ablam da çekmediği için atamıyor. Ekran görünürken attı ben pek anlamıyorum o yüzden sormak istedim . Peki sancı çok mu yoksa az mi ?
[silindi] Mom987 evet bende onı düşündüm benim girdiğim makinede o 30 kısmında kalp atışı oluyordu ama kalp atışı 30 olamaz ama sancıysa da 30 da hafif bir sancı Mina_momy
Mina_momy Mom987 sancı değil kalp atışı bunlar yani ? Peki iyi mi yane birşey yok demi 30 falan olunca
[silindi] Mina_momy hayır hayır sancı 150 lerin üzerine çıkarsa doğum sancısı ama bunlar normal doğuma hazırlık kaç haftalık görümceniz
Mom987 Mina_momy Bu değer normal 70 80 i geçmesi 100 e yaklaşması lazım. 100 de geçer sancı. Şuan kaç haftalık? Her şey normal ama
Mina_momy [silindi] 26 haftalık ama bizimki biraz değişik oldu . Ikiz gebeydi biri dün kalbi durdu şuan diğeri gözlem altında bekliyoruz işte. İkiside anne karnında şuan
BalarisiYusra Mina_momy kalp atışı 140-150 yazan yer sancı Diğeri oluyor çok girdiğim için artık ezberlemiştim hemşirelere bile sormuştum
eceunverkanra Mina_momy 150-160 yazanlar kalp atisi, diger 20-30 yazanlarda sancısı. Goruncenizin dogum sancisi yok, kalp atislari da normal 🥰