Defnebebeginannesi Summerismom merhaba canım bende o fitili kullandım hamileyken ama bende öyle bir yan etki yapmadı belki size yan etki yapmış olabilir doktorunuzla görüşün veya içeriğini araştırın mutlaka kullanıcı yorumları vardır geçmiş olsun.
Summerismom Defnebebeginannesi prospektüsünü okuyup kullandım üstelik kimse de böyle sorun olmamış çok araştırdım. 😭
Grupyildizi Bendede fitilden snra kan geliyor peceteye cok az 3 gun once adettim ondan mi bilmiyorum nasil oldunuz gectimi agri
Defnebebeginannesi Summerismom emzirme konusunda sıkıntı olsaydı doktora vermezdi canım demekki sana yan etki yapmış en iyi doktor bilir biz ne desek yanlış olur 👍
Summerismom Grupyildizi bu fitil mi ağır geliyor anlamadım ki. Hiç böyle ağrım olmazdı benimde. Uyuyamıyorum resmen. Sizin adetten dolayı olabilir mi acaba. Benim de 1 haftam var adet olmama.
Grupyildizi Summerismom bilmiyorum belkide korktum bende peceteyle silince akintiyla geliyor cok az suruluyor sende adetine az kaldigi icin olmustur belki
Summerismom Grupyildizi inşallah öyledir. Benden hiç kan gelmedi bilmiyorum bende. İlk defa yaşadım böyle birşey. Hamileydimde ben mi bilmiyorum dedim 😂
Summerismom Grupyildizi muayeneye gitmedim canım ama telefonla görüştüm. Tanıdık eczaneden de aldım gerçi.