Deletedmom6 Kızımın ismini değiştirmek istiyorum daha önce yapan yada aranızda bilgi sahibi olan varmı ??
nneslihan Deletedmom6 burda okuduğum kadarıyla 500 tl gibi bi ücretle değiştirdiklerini yazmıştı biri
ikiKudurukAnnesi Deletedmom6 mahkemeye başvurup değiştirebilirsin canım kaç aylık kızın ismi ne neden değiştirmek istiyorsun Ayy meraktan çok soru sordum 😂
Angelif35 Deletedmom6 adliyeye başvurmanız gerek asliye hukuk mahkemesinin görevlerinden biri isim değişikliği😉
Gulsumhayal Deletedmom6 ben değiştireceğim canım avukat yolu ile dava açman gerekiyor 4. Ayda mahkemem var
nneslihan Deletedmom6 biryere başvuru yapılıp ücret yatırılıyordu ama işlemlerin nasıl ilerlendiğiyle işgili hiç bir fikrim yok maalesef, arama yerine yazarsanız bununla ilgili bir çok post vardı bulursunuz muhakkak 🌸 neden değişmek istiyorsunuz peki🙈
Deletedmom6 nneslihan anladım teşekkür ederim Sevemedim ismini ani karar vermem gerekti hiç içimden gelmiyor öyle seslenmek
Deletedmom6 ikiKudurukAnnesi 13 aylık abim koyacaktı onuda beğenmedim bir saat içinde buldum bi isim koyduk çoğunluk beğendi bu arada kızımın adı ecrin
ikiKudurukAnnesi Deletedmom6 Ayy baya da büyümüş yaa hangi isimi istiyorsun canım inşallah gönlüne yatan bir isim vardır 😊
Gulsumhayal Deletedmom6 baro avukatı pek ilgilenmediği için belki olmazdı ama özel avukat tutunca daha fazla ilgileniyor inşallah değiştiririz
Deletedmom6 ikiKudurukAnnesi yok valla hiç düşünmedim ama heveslendirmek de istemedim kendimi şimdi olmaz felan kızımla aramada negatiflik de olsun istemiyorum
ikiKudurukAnnesi Deletedmom6 peki ailen falan onayliyir mu değiştirmek istemeni yoksa sadece senin isteğin mi bu
Deletedmom6 ikiKudurukAnnesi Eşim sen bilirsin de beni uğraştırma diyor başkada karışanım yok zaten kimsenin de karışmasına izin vermem