TospikOglusum İyi akşamlar herkeslere🤗🤗 Şurup açıldıktan sonra bitsede bitmsede nekadar süre kullanilir,birde açtıktan sonra oda sıcaklığında mi.tutmaliyiz?bilenler cevap yazarsa sevinicem valla birden aklima geldi acaba yanlış mı yapiyrm dedim de🙈🤔
Mom29 TospikOglusum acilde Dr bana 1 ay demişti cnm 🙏etkisi azalıyor bide ben genelde kışın dışarda yazın dolapta bırakırım
Ahimess TospikOglusum suresini bilmiyorum ama dolapta saklamanız daha iyi olur 😊 serin yerde durması lazım
Tugce6767 TospikOglusum canın max 2-2.5 demişti sağlık ocagndki doktorum ,eczacıda şekerlnöe yapınca vermiyorum demişti.ben hep buzdolbnda saklıyorum
TospikOglusum Mom29 ay ben baya oldu acali ve 3,4kez verdim.oyle bişey olmadı ama demekki ondan iyi gelmiyodu tüh ya.eczaciya sormuştum halbuki alırken hiç jilgilendirmemisti😡bişey olur mu ki
Mom29 TospikOglusum yok olmaz cnm dediigm gibi etkisi azalıyor ben mesela atmam actigimi çok naadir mesela kızım huysuzsa veririm eğer ateşi falan çıkarda yenisi muhakak dolapta olur onu açar veririm 🙏sendr o şekilde ver ama 3 aydan sonra at oxamab tamamen gidiyor demişti sormuştum Dr çünkü hatta o sordu evde varmı var 1 ay önce aldık dedim öyle anlatmıştı buzdolabına kışın koymuyorum çünkü çok soğuk oluyor acil.birsry olduğunda veremiyorsun daha çok hasta olacak diye 🙏dışarda kalsın mutfak dolabında ama yazın dolaba koyarsın
Ayseerva Kutu üzerinde Buzdolabına koymayınız yazıyor.. Dışarda tutuyorum o yüzden. 1 ay max diye biliyorum
TospikOglusum Ayseerva ay ben fazla zaman olmuştu vermistim bişey olur mu ?ay birden aklıma geldi ama eczaneye sormuştum hiç bilgilendirmediler bende bitmedi diye kullandim
Mom29 TospikOglusum yani evin ısısına bağlı cnm çok sıcaksa tabi dolaba k9y ama bizim.medrla 23 Dr ve okadar sıcak değil ki mutfak dolabn açık bölümüne koyuyorum
Mom29 TospikOglusum olur böyle şeyler cnm gayet normal.zamanla herşeyi öğreniyoruz bende bilmiyordum burda bazen okuyordum ama Dr sordum ozaman anladım ❤️
TospikOglusum Okyanus54 canm benim çok uzun süre olduysa 1ay sonra etkisi gidiyomus ama 2.2,5ayda kullaniliyo.eedi.bir annemiz inada doktor söylemiş .ben maalesef Aticam🙈🙈
Mom29 TospikOglusum Tabiki cnm 😂yani bende vermişim sizin gibi ilk zamablar ahhh ahhh ilk annelik öyle birşey