sinemin Bugün bi yer bulduk arkadaşım para yatırdı ve kargosu yola çıktı arayanlar vardı sanırım kargosu ve ürünleri gelsin isteyenlere yardımcı olabilirim 🙏🏻❤️ Bende onun ürünleri gelir gelmez isticem
Karas sinemin önden para isteyenlerin hepsi dolandırıcı oluyor mantıken önden para isteyemezler malzemeler için vs vs inşallah yine öyle bir şey yaşamazsınız
sinemin 3oda1salonmide evet para yatırdı ama şöyle adamla bire bir telefonda görüşme yaptık daha önce ben dolandırıldım zaten 😂 kaç kere aradıysam açmadılar hatta hat bile düşmedi ama buna güvendik bende arkadaşımda ayrı ayrı konuştuk ve PTT den kargo bilgisi geldi bakalım ürünlerin gelmesini bekliyoruz 2-3 güne gelirmiş
Yasemincmk sinemin gelince bizj de bilgilendirr misiniz acaba insallah dolandirici degildir isimize yarar
sinemin Karas dediğim gibi bir kere dolandırıldım o adamların numaralarına bile ulaşamadık bu kişilerle ses kaydı adres herşeyimiz var bakalım inşallah bu sefer doğru olur
sinemin Avsininannesi15 gülünmeyecek gibi değil 😂 aynısını bizde düşündük çünkü ben bi kere dolandırıldım salatalık çıkarsa da salataya doğrar yerim dedi 😂😂
Mom35 Avsininannesi15 Ağlanacak hale gülüyoruz. Zamanında Flaş TV telefon diye az mı hıyar patlıcan gönderdi. Bu onun Instagram hâli. Neyse kargoyu olsun kitlemeseler bari 😃😃
Mom35 sinemin Yediğiniz en pahalı salata olur sanırım. Şahsen öyle bir durum yaşanırsa sakatlıklar benim bile boğazıma takılır 😃
sinemin Yasemincmk inşallah canım tabiki bilgilendiririm benimde durumum sıkışık ev aldık taşıncaz ama zorlandık biraz kaynanamlarla yaşıyoruz 🤦🏻♀️