MercimekDogdu busrasahinn ama sertlestikten sonra cisini yapması gerekmiyor mu o zaman? Cisini yapmiyor. Kendiliginden normal haline geliyor tekrar.
busrasahinn MercimekDogdu dmek istediğim bezindeki çiş sıkıştırıyo bızimde öyle oluyo bezi küçük geldiğinde de oluyodu şimdi de ön kısmı çok doldurursa oluyo
Srpp MercimekDogdu canım bende pipiyle alakalı bi soru sormuştum doktorumuza. Zaman zaman pipisinde sertleşmede olabilir panik yapmayın bunlar normal şeyler demişti.
Mehmet MercimekDogdu benım oglumda 2 aylık onunda oluyor benımde dıkkatımı cektı. Islak mendılle sılınce oluyor daha cok 🙈
MercimekDogdu Mehmet evet bazen pipisini temizliyim diyorum krem filan bulasmis oldugunda putur putur duruyo. Temizleyince aninda sertlesiyo🤦🏻♀️
Fulyasin08 MercimekDogdu Aynen öyle bende ilk başlar da çok şaşırdım belki çişi vardır diye falan bekledim ama yok, eşimde söyledi aynı şeyi çok şaşırdım. 😂 Oğlum 6 aylık ama çekiniyorum desem yeridir ya 🙈😂😂
Cigdemkuzeyatasoy Bende bişe sorucam oğlum sünnet olalı 2 ay oldu ama pipisi içine gömük duruyo doktor dısarı cıkarıp temizleyin dedi ama yapamıyorum canı acıyo gibi kıpırdayıp duruyo öyle olunca da benim içim acıyo biraz toplu bi bebek ama ondan olabilir mi acaba içeri kaçık olması bilemedim 🤷♀️
Fulyasin08 Cigdemkuzeyatasoy Toplu olduğundan kaynaklanıyordur canım, zayıfladıkça düzelir. Acımıyor dur da rahatsız oluyordur dokunmandan o yüzden hareket ediyordur 🤗
MercimekDogdu Cigdemkuzeyatasoy canim cok normal o korkma. Ben de 1 aylikken yaptirdim sunnetini. Doktorumuz bize de her altini actiginizda pipisini temizleyin ve ileri geri hareket ettirin derisini dedi. Cani yanmiyor merak etme. Temizlemezsek daha kotu olur
MercimekDogdu Cigdemkuzeyatasoy deriyi ileri geri yaptirmasinin sebebi de daha teni taze oldugu icin birbirine yapismasin sorun olmasin diye. Bizimkinin pipisi de sizinki gibi. Suan 4 aylik ve 8,5 kilo. Kilodan kaynaklı olabilir yani:)