Sizi çok iyi anlıyorum benimde yakın zamanda 5 yaşındaki yeğenime geç kalınmış bir otizm tanısı konuldu benimde 23 aylık oğlum var her hareketi gözüme batmaya başlamıştı cocuk doktoru endişe edecek bir durumu yok dedi dönen şeylere ilgisi vardı 15 aylık felandı daha sonra pedagog arkadaşımız vardı o takip etti otizmle alakası yok bunun dedi . Ama ben hala acaba mı hissine kapılıyorum şuan dönen şeylere ilgisi kalmadı ama duyu organlarını sorduğumda göstermiyor bazen gösteriyor ama gözlerinş kapat agzını sil dediğimde yapıyor doktora tekrar sordum daha fazla ilgi gösterin komutla dediklerinizi yapıyorsa tamam ama yapmıyorsa tv telefon izliyorsa onları kesin daha çok ilgi gösterin hala yapmıyorsa endişelenebilirsiniz dedi çok zor bir durum şüphe insanı bitiyor ben hala atamadım hala çok ağlıyorum benim dışımda herkes hiç bişeyi yok gayet normal bir çocuk diyorlar ama annelikten herhalde sizde üzmeyin kendinizi bebeğinize zaman verin ilgilenin kalabalığa sokun allah evlatlarımızı bize bağışlasın