Dmlkrts Rota aşısı yaptıran var mı tercihi bize bıraktılar ama braz bakındm iyi seyler de görmedim zaten google bas agrisi yazsan kanser cıkiyor yaptiran yada yaptircak olanlar varmı
Unknown Dmlkrts Yaptırdık. Yeğenim hastanede kalmıştı rota virüsten dolayı. 🥺 Arkadaşımın çocuğu da yakalanmıştı. Bir haftada 3 kilo vermişti. Kesinlikle yaptırın.
imhotep Dmlkrts yaptırdım ben bi tanıdığım yapılmamıştı çok ağır geçirdi rota enfeksiyonunu, yoğun bakıma yattı vücut öyle susuz kalmış. Gerek yok yani kurcalamaya. Bebeğimi yoğun bakıma yatmaktan kurtaracak her şey iyidir. Yaptırın bence.
eymenkerem Dmlkrts yok hicbir sorun yaşamadım ckk sukur hicbir yan etki olmadi zaten olsa bile hastalıktan daha kotu degil yan etkileri. En sik yan etkisi ishal ama o bile olmuyor
Tsksn-gns-27 3 aydan sonra yapılmıyor bende geç kaldım ama hiç bilgilendirilmedim gerceketn şuan çok sinirlerim bozuk bu aşı yüzünden çok önemliyse niye bize yapın demiyorlar bilgi vermiyorlar böyle geç kalıyoruz
VolkanEmrem Dmlkrts Ben oğluma 3 aylıkken yaptırmıştım ve çok önemli bir yaşı Rotarix ilk dozunu oldu 5 ayda tekrar olacak 2 dozunu
VolkanEmrem Ruveyda canm once Çocuk doktoruna götürüyorsun aşıları o yazıyor sağlık ocağında yaptıra biliyorsun alıp özel bir aşı Rotarix 311 lira ödemiştim