HappyKids Canımız annelerimiz, hangi marka mamayı tercih ettiğinizi oylarken memnuniyet durumunuzu ve neden o mamayı tercih ettiğinizi (içeriği, fiyatı, tavsiye üzerine vb.) yoruma yazabilirsiniz.
Mom14 HappyKids sma mama kullanıyorum hipp organik combiotic kullandım aylarca meğer doyurmuyomuş fiyatıda cabası cep yakmayan mama sma içimi konusunda çok güzel doyuruculuğu on numara 👀🌸🥰
tardis HappyKids bütün mamaları araştırdım içinde palm yağı ve soya lesitini olmayan tek mama golden goat. Gerçi henüz başlamadım ama bir tek o içime sindi. Şuan evolvia kullanıyorum çok pis kokuyor bebeğim onu içmek istemiyor.
Ogulcan HappyKids keçi sütü anne sütüne en yakın süttür bu yüzden golden goart kullanıyorum çok memnunum
Arnuar Mom14 merhabalar biz de hipp kullanıyoruz en fazla 2,5 saat dayanıyor. Mama değişikliği bende istiyorum ama cesaret edemedim. Sma herhangi bir kabızlık gaz vs yaptı mı acaba
TalentedMom Mom14 ben de hipp comotic kullandım gereksi pahalı doyurmuyor bebelac golddan çok memnunum sma kilo alımı nasıl fiyatı ne kadar
Deletedmom_56 tardis Merhaba. Evolvia’yı ben de o sebepten bırakmıştım. Kusturuyprdu ve çok pis kokuyordu.
Ily20 tardis ben kullandım aynı nedenden dolayı kızım sevmedi similactada palm yağı yok bilginiz olsun (:
Ozgeeyavuz Arnuar merhaba , ben de hipp kullanıyorum ancak dediğiniz gibi özellikle de geceleri sık sık acıkıp uyanıyor.Sizde de açtıktan dolayı gece sık uyanma oluyor muydu hipp kullanırken?
yyasemin Arnuar en güzel mama asla gaz kabız yapmıyor . Doğumdan itibaren kullanıyorum çok memnunum . Şu sıra mama reddi olmasına rağmen uyurken vermeye çalışıyorum .
Tugbyldz Ogulcan 👍🏼bende bebeğime golden goat kullanıyorum. İçeriğinde palm yağı içermiyor. 💜Ama diğer mama markaları malesef içeriyor. 😔
MerveLiva Ogulcan kabızlık yaptı mı bende aptmail pronutra kullanıyorum ama değiştrmeyi düşünüyorum ztn günde bir sefer kullanıyorum o bile etkiliyor
tardis Deletedmom_56 kusması durdu ama kilo aldırmak için kullanıyorum günde zorla 90cc içiyor. Kafayı yicem 🤦
Aysegulyigithan Deletedmom_56 yok yapmiyor ben kullqndim ogluma cok iyi geldi baya iyi geldi hatta tafsiye ederim
Kckbsbeyhn Deletedmom_56 benimde bebegim yeni dogdu 3 kutu kullandik henuz gazi var simdide kabizlik basladi cokta vermiyorum 60 cc en fazla daha cok emziriyorum ama bu sikayetler mamaylami ilgili bilniyorum.doktor kolik baslamis dedi onunlami ilgili ayirt edemedim bende
basakgolbasi Ozgeeyavuz hipp combiotic kullanıyorum bebeğime ve özellikle gece uykusunda veriyorum 4-5 saat uyuduğu oluyor doyurma konusunda bir sıkıntı yaşamadım ben 2,5 aylık bebeğim günde max 3 defa veriyorum
Edamihrannn Ozgeeyavuz canım bizde Hipp kullanıyoruz gündüzleri saat basına acıkıyor ve 60 cc içmiyor geceleri uykuya dalınca pek uyanmıyor ama acaba doyurmuyor mu saat bası acıkması niye acaba normal miyiz
Arnuar Ozgeeyavuz evet hala kullanıyorum cesaret edip başka mamaya geçemedim. Gece de çok sık uyanıyoruz. Biraz saati geçse ağlayarak uyanıyor açlıktan
Kuzy12_ Ozgeeyavuz bende hiip kullanıyorum doktor demiştş diye geceleri aglıyor acaba hemen acıkıyormı
zmra20 basakgolbasi benim kızım da 2 buçuk aylık bende bebivita kullanıyordum gaz yapıyor diye hipp aldım. Doymuyor sürekli mama istiyor
Sznnn HappyKids kızımın ilk 4 ayında hipp kullandım. Galiba kızım sıkıldı hiç içmek istemiyordu artık ben de hem uygun hem de içeriği temiz bir mama arayışına girdim. Önce aptamil aldım aşırı kabız yaptı. Sonra similac aldım. Hem mamayı sevdi hem de kabızlığı azaldı.Normalde E bebekten alıyorum. Fakat annemlerdeyim ve burda e bebek yok. Geçen sefer sma aldım siparişim gelene kadar. Bir sıkıntı yaşamadık o da güzel mama. Ama similac hem fiyat olarak daha iyi hem de içeriği iyi 😊
mrstucii06 Aysduha sma kullaniyordm ben cok fazla kusuyodu doktorum aptamil sma bebelac bunlarin 3u ayni dedi suyunu braz cogalt dedi mesela 120cclik mamaya 140 cc su koyuyorum kusmasi gözle görülür sekilde cok azaldi masallah bu arada aptamile geçtimde kusmasi bitti cok şükür gaz kabizlik vs yapmadı her mamadan sonra gazini mutlaka alıyorum birde canim her bebeğin yüzü huyu farklı oldugu icin mamalari sevip sevmedigi yarayip yaramadigida tartışılır mesela benimkini sma kusturur kabiz yapar senin bebise cok iyi gelir hic bellj olmaz
Hilalserkan Edamihrannn bebeğiniz kaç aylık bende hipp kullanıyorum hipp çok iyi bir ürün bence vazgeçmeyin bebek güzel sindiriyor acıkması iyi birşey gaz yapmıyor tuvaletini rahat yapıyor eğer anne sütüde alıyor ise 60 cc veriyorsunuz da 1 aylık bebegim var 90 cc doktor dedi 60 bana az geldi 90 yanında birde emiyor bebeğim 1 aylık 5 kg şuan bence cc artırın bebeğinizde ağlama fazla var ise kesinlikle doymuyor 2.5 saate bir 3 saatte bir bazen 4 bu mama yı veriyorum birde süt uyuyor ☺️
tardis Srp_srp ebebekte vardır. Bir de hiçbir yerde bulamazsanız Hepsiburada güvenilir ordan sipariş edebilirsiniz 😊
Tugba_gunes Srp_srp bende golden goat 2 kullanıyorum artık bulabilirsiniz firmalayla görüştü eşim şimdi bu hafta dağıtıma çıktı dediler ben biz aldık Trendyol da bulabilirsin