Elife Badem neden böle yapiolr bende anlamıyorum zorluk cikariolr emmek veya mama daha kolayina gelio sanırım 🙈😂 ek gıdaya baslamak için heves ediyoruz ama sonuç yorucu oluo malesef ki 😔
Badem Elife evet bende ne hevesle neler almıştım 👀 çorbalar püreler yapıyorum hep boşuna gidiyor bir kaşık bile yediremiyorum
Elife Badem aaa bilgim yoktu teşekkür ederim🤗💐 genelde meyva katıyorum bazen pekmezde karistiriodum simdi sabah kahvaltisinada başladık yumurta labne bazen lor bebe bisküvisi ile pekmezi karıştırıp veriyorum onu bayila bayila yiyor😂
mustafakereminannesi Badem Elife aslında yoğurt pekmezi öldürüyor. Süt ve süt ürünleri Demir emilimini engelliyor. O nedenle kan damlasını da emzirdikten ve ya sütlü şeyler verdikten bir zaman sonra verin diyorlar. Pekmezi de şurup gibi ayrıca kaşıkla veriyorum ben. Yoğurt ve süt ile (annesütü ve ya mama) arasına en az yarım saat koyuyorum ⏰
mustafakereminannesi Elife aynen haşlarken ekleyin. Ben şu şekilde yapıyorum. Havuç 🥕 patates 🥔 soğan sarımsak ve az zeytinyağını biraz su ile tencereye alıyorum. Bir tatlı kaşığı da tarhana ya da irmik ekleyebilirsiniz. Ben kalori olsun enerji versin diye irmik koyuyorum. Tarhana da malum probiyotik ve lezzetli. Bunları dönüşümlü koyuyorum. Tarhana topaklanmasın diye soğukken ekliyorum. İrmiği sebzeler biraz yumuşayınca koyuyorum. Çok karmaşık yazdım sanırım. Ha unutmadan tereyağı ve ruşeym de eklediğim oluyor. Hep aynı şekilde vermiyorum yani. En son yaptığımda kekik de koydum 🌿🙈😊
Elife mustafakereminannesi 😀 anladım çok teşekkürler 🤗💐zeytin yağ bende her corbaya ekliyorum birde arada kemik suyu ama.icmedigi için corbalari simdiye kadar bide bu yollari deniyip vericem yarın sonucu yazarım umarım bu sefer içer 🙏
Elife mustafakereminannesi bende aynı şekilde yogurdu yedirdikten sonra meyvada koyduğum.icin yetio 1.bucuk saat sonra.mama veriyorum
Gecesmom Elife biz de öyleydik hatta bütük sebzele reddediyordu kaldı ki sebze çorbası.. ne mümkün.. bende zorlamadım bıraktım hep meyve ve muhallebiyle beslendi 15 gün sonra tekrar çok açken denedim nasıl yedi varya mmm yapa yapa 😅 o günden beri sorun yaşamıyoruz şükür.. sende ara ver canım zorlama 1-2 hafta sonra tekrar dene
Elife Gecesmom evet şu an yapmıyorum çorba ama bi kac formül verenler oldu saolsunlar onları denicem bi eyer yine içmek istemesse bende belli bi süre vermiyip zamana birakicam zorlamakta çok doğru değil tabi şu an kaşık maması meyva yoğurt kahvaltı öğünlerini veriyorum bende🤗
Nazlina Elife zorlamadan daha sonra tekrar deneyyin sadece sebzeleri tek tek deneyin belki oyle yiyebilir 3 gun kurali ile
Elife Nazlina ilk günler 3 gün.kurali ile.baslamistim sadece patatesle pirinç kattigim corbayi yemişti.ama devamli onuda vermek ne kadar doğru daha faydali sebzeler yemesi varken bilemiyorum 🤔
Elife Nazlina gerçekten de öyle cümlemize Allah kolaylık versin bende 1 tane daha var 4 yaşında zor gerçekten 🙈😂