umutefe2020 Blt-0505 ayy pardon kızlar ben mama postu görmüştüm ona yazayım derken buraya yazmışım 🤦♀️
umutefe2020 Blt-0505 pardon yanlış yere yazmışım ben 😂 benimki yeni yaşını geçti yemediği yok biz ne yersek vermeye gayret gösteriyorum gün içinde sabah kahvaltısı, meyve, yoğurt, çorba ne bulursam vermeye çalışıyorum
umutefe2020 Blt-0505 aaa şimdi farkettim ki konu başlığı değişmiş ben doğru posta yorum yapmışım ilk olarak konu başlığını mama yaptığınız için ben o yorumu yapmıştım şimdi başlık değişince durum anlaşıldı 😂 ben 3 gün kuralıyla yedirdim herşeyi nolur nolmaz diye balkabağı havuç patates yoğurt bu şekilde başlamıştık daha sonra meyvelere geçmiştim
Tuba Blt-0505 Bugün balkabağı ile başlayacağım nasip olursa. kaç aylık bebeğiniz? tarif dünyası köşemizde de bir sürü tarif mevcut🌸
Melindam Blt-0505 İlk Kabakla Başlamıştım. Buharda Pişirdim Tadı En Kötü Bana Göre Oydu. Doktorumda İlk Kabakla Başla, Havuç Patates Diye Gidersin Dedi. Öyle Yaptım Bende
Mom626363 Ilk havuc verdim sonra sirasiyla sunlar geldi kabak patates yogurt cam rendeden gecirilmis armut elma(ilk zamanlar cok putursuz kalmasina dikkat ettm) muz Boyle gidiyoruz simdilik
Furug Blt-0505 doktorumuz yogurtla baslatiyor ben ilk buharda havuc puresi sonra patatesle devam ettim..ek gidaya basladiysaniz philips wasabiyi siddetle tavsiye ederim..her seyi koy buharda haslansin..ayrica her seyi 3gub kuraliyla yapmana gerek yok demiti doktorum aklinda olsn mesela yigurt verdin tepkime olmadi peynir verebilirsin..bu sekilde turevlerini ver demisti.