Pattoss Lavitaebella canim anne sutu alan bebekte amip olmaz anne sutu steril cunku inek sutu aletjisi amip olarak görülüyormuş bizim cok aşırı kusmamiz vardi reflu deyil yolladilar alerjik reflu diyet yapinca baya azaldi kusmalari kilo almaya basladi bence sende basla diyete bi bak istersen
Lavitaebella Pattoss aynen öyle yapıyorum. 4-5 gündür süt ürünleri,yumurta tüketmiyorum. Bakalım fark olacak mı. Bizimki zaten kusan bir bebekti ama bu ara heran kusabiliyor ama ayeş falan yok keyfi yerinde.Sadece anne sütü alıyor ama acaba kaşıkla damla falan verirken bulaşmış mıdır diyorum yada kaynamış ılımış su veriyoduk annemin ısrarıyla😐ben de öyle düşünüp ilaca başlamadım(antibiyotik) yarın kendi doktorumuza da şikayetlerimi söylycem çünkü telefonda bebeğin keyfi yerindeyse ilaca başlama hemen dedi. Bilgisine güveniyorum.
Ciceciburnundaanne gozdearas aa cok kotu bisey bu saglik icin yararli illa yenilmesi gereken seyler bunlar insallah sizinde bebeginizde yoktur alerji
gozdearas Ciceciburnundaanne maalesef var bebeğimde alerji, yiyecek hiçbir şey bulamıyorum kahvaltıda zeytin ekmek ev yapımı reçel o kadar :(
Mltmlrn Peki Bu süt alerjisi olan bebeklerin kaka tahlilleri yapılıyor mu?? Bende şüphelenip doktora söyledim biraz mukus vardı kızımın kakasında kaka tahlili verdik sonuçlar temiz çıktı ama kaka da hala mukus var anlamıyorum yaa off😧😧 gaz li bi bebek ama alerjik olarak egzama falan da yok sadece kakası mukuslu
sanikosan Mltmlrn biz alerji maması kullandığımız halde kakamız tam düzelmedi. Bağırsaklarla ilgili bir sorun olabilir.
Pelins Mltmlrn benmki de öyle canım yanaklarda hafif kızarıklık var ama egzama gibi değil sümüklü kaka ve gaz aşırı var
Elifnur Mltmlrn bizimki gibi. Olmaz demeyin oluyor vardır muhtemelen. Ben de alerji değildr dedim ama çıktı
Drnk Mltmlrn aynı bizimde öyle kakası mukuslu ve genelde gürültülü ishal gibi yapıyor bide hrıltılı solunum onun dısında bi belirti yok bende diyetrr baslasam mı bilemedim
sanikosan Zxcvbnm cilt kuruluğu ve egzama tarzı kaşıntı Mukuslu sulu kaka Gaz Burun tıkanıklığı hırıltı Gece ağlamalar uyumamalar(kolikle karışabilir bizdeki gibi) Kusma Kilo almada yavaşlık
Mltmlrn Kala tahlili temizin çıktı hafif enfeksiyon var demişti dr ama hala düzelmedi..bi kaç gün daha gözlemleyim bakalm..tskr ederim cvb verdiğin icin
sanikosan Ayazingo Demir ilacı veya Demir takviyeli mama kullanmıyorsanız doktor kontrolü şart bence.
Mltmlrn Pelins aynen ya aşırı gaz var cikartmama rağmen küt küt ses gelior midesi davul gibi şiş hep uyku desen yok neredeyse
sanikosan Ayazingo çok sevindim. Bizim alerji maması da yemyeşil yapıyor sinirimi bozuyor. Ama değiştirmiyorlar ısrarla. Bakalım Salı kontrol var hayırlısı.
Elifnur gozdearas haşlanmış patates yiyorum ben arada kahvaltıda deneyebilirsiniz. Bir de çorba içmeyi düşünüyorum arada sabahları. bir de biber salçasını sarımsak zeytinyağı ceviz kimyon karabiber ile pişiriyorum ekmeğe sürüp yiyorum. Bal yiyorum roka yiyorum arada patates kızartma. Fikir olur belki. Tahin pekmez ve helva da yiyordum ama bıraktım ona da alerjisi vardır belki diye
Ayazingo sanikosan bizim neocate idi pis kokulu ya çok kötü ama alışmıştı bir süre denedik yinede egzamalı geçmedi oğlumun süt yüklediler aynı neden geçmiyor kafayı yiyiciim bende eski mamaya geri dön 15 gün sütle devam et dediler bakalım 🤔