Eylul_20 Bugun asi olduk smdi atesi cikti tecrubesizm ilk kez okdu napicam bilmiyorum calpol verdm cok az fiskirr gibi kusti korktum daha vermedim sizce ne yapim ustu ack mi kalsn nolurr acill yazn
elifiii Eylul_20 aşıdan sonraki ateş normal. Üstünü inceltin, ateşi kaçtı, hemen calpol vermeseydiniz keske.. normalde ateş 38.4-38.7’den sonra baslar.
Ogulanasi Eylul_20 telaş yapma aşı ateşi 38i geçmez. Üzerini ince giydir istersen atletle kalsın sadece başka bir şeye gerek yok
Araseymen Eylul_20 ateş kaç derece ? Üstünden 1 kat çıkarın bebeğinizin koltuk altı ve ayaklarına sirkeli ıslak bez koyun.
Mom7856 Eylul_20 Kaç aylık aşısını vuruldu 2 mi genelde 2. Ay aşısı çok ateş yapar sadece zıbınla dursun hiçbişey giydirmeyin düşmezse 6 saat sonra tekrardan ateş düşürücü verin
elifiii Eylul_20 tamam cok degil ateşi, üstünü inceltin bu gece ateşi olur sabah 5’ten sonra düşer ateşi. Sirkeli suyu önermişler ama tavsiye edilmiyor iç ateşi yükseltme ihtimalinden ötürü. Islak değil nemli bez eklem yerlerine koyulabilir ve emziriyorsanız bol bol emzirin ( su ihtiyacı oluyor ateşte)
Cinarimm5 Mom7856 ay bizim de yarin 4. Ay aşısı var o da çok ates yapar mi acaba . Aldı beni bi stres 😅
Umutkusu Pamuğu ılık suda ıslatıp hafifçe alnında kasıklarında gezdirebilirsiniz. 4 saat sonra ateş düşürücü tekrar verilebilir diye biliyorum. Geçmiş olsun korkmayın sebebi belli geçecek bir ateş bu
Aysssss Alnına kasik bölgelerine ılık panuk bırak canım kustu ise 4 saat sonra verebilirsin şurubu tekrar geçmiş olsun
Mom7856 Cinarimm5 o az yapmişti 2 ye göre eve geldiğinizde direk ateşi çıkmadan ateş düşürücüsünü verin daha iyi olur Tabi her bebek farklıdır 🌸
Gulsum84 Eylul_20 üstünü inceltin hatta sadece zıbınla dursun sadece ayağına çorap giydirin telaş yapmayın aşılarda oluyo ama sık sık kontrol edin geçer kısa sürede
Mermaid3133 Sirkeli su önerilmiyor, ateşi birden düşürüp sonra daha fazla yükselttiği için. Üstünü ince giydirip pamuk ya da ince temiz bir bezi ılık su ile nemlendirip eklem yerlerine koyabilirsiniz ,4 saat sonra şurup verebilirsiniz
Gaaak Eylul_20 şurubu verdikten sonra 30 dk içinde kustuysa tekrar verebilirsiniz ancak 30 dk geçtiyse 4 saat sonra vermelisiniz. Üstünü örtmeyin , kıyafetleri ince olsun. Sakın sirke ya da soğuk su kullanmayın. Ilık su ile ıslatılmış pamuğu veya bezi eklem bölgelerine koyun. Aşı sonrası ateşlenmesi çok normal korkmayın.
Balbocegi2020 Eylul_20 fitil gibi bisi Yok mu ates dusurucu Bizim burda Oyle benim kizim da genelde agizdan verileni geri kusuyor o yuzden fitil var burda onu yapiyorum atesi kac ve bebisin kac aylik ona Gore atesi li olup olmadigi degise bilir ½ aylik sa 37 atesli olabilir Ama daha buyuk Se 39 yakin olunca atesLi sayilir