meryemmirasmombuse Aybk Allah yardımcın olsun çok zor şifa senden Allahım diyorum yalvarıyorum her bünye bir olmuyor iste kişiden kişiye değişiyor başkalarına iyi gelen seyler bize iyi gelmeyebiliyor tek tek deneye deneye hangisi geçirecek bakıcaz artık canım napalım
meryemmirasmombuse Yusufalp bilmiyorum ki fayda eder mi alsam mı almasam mı kararsız kaldım emzirirken çıkarıyoruz değil mi kalkanı
Yusufalp meryemmirasmombuse ben de faydası oldu hamdolsun 20 günlük bebeğim yara olmadı , kalkan orayı koruyo ğöğsün kıyafete filan değiyo hep bunlar yara ediyo
meryemmirasmombuse Tubisimben bende asla asla mama vermek istemiyorum biberonda vermek istemiyorum olmadı en son çare elle biberona sağarım napayım ama mama hiç istemiyorum elhamdulillah sütümüz var ama iskence cekiyoruz iste
meryemmirasmombuse MirAlimm sağma makinası manuel elektrikli olanlar mı diyorsun suan almaya hiç durumum yok
MirAlimm meryemmirasmombuse ödünçte mi yok zaten 2 3 defa yüksek ayarda sagsan yeter yada bak edabebede indirimli alip kullanmayan alıp az kullananlar çok ucuz satıyor bak bir istersen
hlyeylul meryemmirasmombuse farklı tabi ki koruyucu kalkan emzirdikten sonra bir yere sürtüşmeden hava aldırıyor
Deniz2011 meryemmirasmombuse neler denedim 3 ay oldu biri iyileşti biri iyileşmedi her şeyi denedim fayda etmedi şimdi sürekli kendi sütümü sürüyorum daha iyi geliyo
meryemmirasmombuse Deniz2011 en iyisi kendi sütümüz diyor herkes doktorlar da zaten bende sürüyorum ama tık demiyor
Deniz2011 meryemmirasmombuse zamanla eder benim göğüs ucum koptu tamamen bu sayede iyileşmeye başladı
Eliztosum_ meryemmirasmombuse tam olarak ayni durumdayız ve 1 aylığız. Oyle bi acı ki cocugunu gözü gormuyo insanin. Kafayı yemenin tam ortasi bence. Bende 1 ayda herseyi denedim o herkese iyi gelen garmastan lanolin ayva cekirdegi ve daha bir sürü sey hepsinde tık yok ya boyle bisey olamaz. Bi mucize olsa da şu gümüş kapaklardan kullansam sonra ihtiyaci olana versem. Ceken bilir bu acıyı 😥
Ilknremrh meryemmirasmombuse valla belki tuhaf gelcek ama ben yakınımın tavsiyesiyle travazol krem sayesinde düzeldim emzirmeden önce çok iyi temizlemek gerekiyor meme ucunu
Deletedmom324 meryemmirasmombuse eczane bana iki krem vermisti karistirip kullaniyordum. 1 hafta surmedi. Direkt eczaneye gidin bence
meryemmirasmombuse Eliztosum_ bünyeden bünyeye değişiyor iste birilerine iyi gelen seyler birilerine etki etmeyebiliyor ne bileyim çok şey denedim bende ama umarım iyi olur bu şekilde sürmez gitmez yani herkesinde gümüş kapak alacak durumu olmayabiliyor iste
[silindi] Aybk benim de uclar duzeldi kahverengi kismi her emzirmemde tahris oluyor 😞bebegim cigner gibi emiyor
meryemmirasmombuse [silindi] bebeğin damağı baya kuvvetli demekki ondan oda çok zordur Allah yardımcın olsun inşaAllah geçer
NurDemir Kesinlikle gümüş kapak öneririm.10 gün oldu doğum yapalı iyi ki almışım kesinlikle parasına değer.Silvernurse marka aldım ben daha uygun fiyatlı.
meryemmirasmombuse NurDemir baktım internetten bende baya araştırdım ne kadar süre kullanmada etki etti hemen etkisini gösterdi mi peki suan alamam ama sorayım