Nik_mik_yok OzlemAlisa ferre white kullanıyorum, memnunum ama fırın ici biraz küçük, biraz daha büyüğünü alsam daha iyi olurmis 😁
TospikOglusum Baldudak_Emirbeyimiz canm bende postu görünce daldım😁Bende ankastre istyrmda eşim.beko.diyodu acaba modelini atabilri misin yada markasını tam yazar mısın?fikir olsun 👍💕
3children1mom Nurdem0433 Bende 2 yıldır kullanıyorum nerdeyse 3 yıl olucak cok memnunum benimki buz çözme özellikli ama daha hic cozdurmedim ana baba usulü önceden çıkarıyorum 😂😂
Baldudak_Emirbeyimiz TospikOglusum Şuan evimde değilim birkac gün sonra gitcem hatirlatirsan o zaman fotosunu atabilirim modelini tam bilmiyorum çünkü 😅 Ama cam olan modelinden aldım hepsi cam ve gri renkti. Çok fazla çeşit olmuyor zaten şimdi baktım netten beko ankastre diye oradaki gri cam modelin aynısı sadece fırının üzerinde fazladan bir düğmesi daha var nettekinin 😄☺️
kahvekokusuu OzlemAlisa kendi evime çıkarken almıştım cok masraf olunca bunu bari uygunundan alalim dedik kumtel aldik ama pismanim ocagin üstündeki demirler sabit durmuyo sallaniyo firin dessn ici küçük ve rezidansı disarda temizligi zor oluyor ucuz etin yahnisi yani bozulsa da yenisini alsam diyorum simdiden😋
3children1mom kahvekokusuu kumtel de çalıştım ben canım bağlantı yerlerini falan yapiyordum kablolu falan olan yerini sobasini v.s yaptım nerde eski kablo var nerde kötü ürün var hepsini monte ediyorduk kumtelin hic bir ürününü almam onun için tam bir rezalet..🤦🏻♀️
1ipekgibi- kahvekokusuu evet kumtel bende çok pişmanım çakmak kısmı eridi fırın ışığı patladı temizliyorum temizliyorum bi şeye benzemiyor
Zelisblt OzlemAlisa Bosch Ankastre Beyaz Cam Set (HBF514BW0T-POP6C2B11O-DWK065G20T) bunu kullanıyorum çok memnunum ayrıca görünüş olarakta çok şık
RainOverMe Bir hafta önce annemin cam ocağı buz gibi çatladı. Cam önermem aklınızda olsun, görsel güzel ama kullanışlı değil🤗
3children1mom RainOverMe Bende cam ocağını kullanıyorum dikkatli kullanırsan sorun olmuyor canım toz şeker, tuz dökülünce patlıyor evet birde üstünde güveç ve közleme işlemi olunca patlıyor