Dmt-01 senem9 perdelerim stor her perde açma sırasında sövüyorum resmen stor perde pişmanlıktır bence bi taşınsaydık normal perde diktirecem
Yesillimon senem9 Stor pişmanlıktır güneşlik bence hem kullanışlı hemde temizlemesi kolay at makinaya gitsin miss gibi..
Mom0363 Evde ki tüm storları kaldırıp, klasik güneşlik diktirdim. Bana bu saatten sonra pratiklik lazım..🙃 Stor ovalamakla uğraşamam. 🧽 Onun yerine, 3 bebemi ovalarım banyoda daha iyi 😂
BalarisiYusra senem9 benim sadece salonumda store var o da cam uzun diye yaptırdım diğer odalar güneşlik store sadece şık duruyor temizlemesi zor ve indir kaldır sürekli yapınca kornişte zarar görebiliyor
Songulkaya senem9 sadece mutfağıma stor yaptırdım diğer yerlere klasik güneşlik yaptırdım. Storu yıkamak için eringec olmamak lazım 😁😁
asz senem9 tül perde ve güneşliğin gözünü seveyim.benim sadece mutfakta stor var illalah dedirtti bana.bide salon ve odalarda düşünemiyorum .çıkarması ayrı dert yıkaması ayrı.yer sorunu var üstelik..mutfakta olması tabii ayrı bi sorun(buhar,yağ vs..)ama diğer odalara da istemem vallahi..çok kullanışsız.ayrıca yıkandıkça kenardan atıyor iplik iplik oldu benim ki.bide en kalitelisi sözde
Woody senem9 dikey zebra alın. Çok güzel oluyor. Hem her yere uyuyor sonra. Hem de tül vs kalabalığı yok
Zelisblt senem9 evimin bütün perdeleri stor perde balkonumda köşeden köşeye stor perde, çok memnunum ve daha rahat diğerlerine göre ayrıca daha estetik bi hava katıyor eve
balcicegin_annesi Zelisblt balkonunuzda store perde nasıl duruyor acaba baştan başa dediniz bende balkon kapattım ama henüz store alamadım siz nasıl aldınız var zihnimde canlandıramıyorum ne yapacağımı bilemedim ya biraz zarif şık sade estetik olsun isstiyotum
balcicegin_annesi senem9 bende yeniliyorum kısmetse fon ve tülüm var altında güneşlik çok zor oluyor keşke zamanında store alsaydım etekli taşsız olandan sabah açıp akşam kapatıyoruz zaten benim balkona çıkışlı bir salonum var iki parça halinde bende almak istiyorum en mantıklısı ben sıkıldım güneşlikten
Zelisblt balcicegin_annesi size şimdi fotosunu atayım ama açık hali yok bnde yukarı çekilmiş hali var, yakına getirip bakmaya çalışın 😃 yarın istersenz açılmış halini de atarım size
ESRA_07 Melindam Lens perde deniyor bahsettiğiniz perdeye. Gerçekten çok ama çok güzel ve şık duruyor. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok pahalı aşırı pahalı yaaa. Ne kadara yaptırdı anneniz acaba? Birde internetten yaptirdiysaniz hangi site biliyor musunuz?
Mommy0609 ESRA_07 eperde.com a bakabilirsin canım orda var dediğin perdeden ben o siteden alışveriş yaptım güvenilir de hem 👍🏻
Melindam ESRA_07 Annemler Mersinde Oturuyor. Orda Bir Perdeciden Yaptırmıştı 2 Sene Önce 1300e Gelmişti. Ama Çok Memnun Ve Çok Güzel Duruyor
Purely senem9 bence tamamen güneşlik. Stor zor zahmetli iş yıkarken geniş bir alan istiyor. Ama güneşlik öyle mi at makinaya yıkasın al as asıldığı yerde kurusun. Ama şöyle ki bazı kurutma şirketleri stor yıkayıp kurutuyor eğer varsa yakında bildiğin ettiğin ya da yok benim geniş balkon bahçem var ya da banyom geniş yıkarım uğraşırım dersen elbette stor. Çünkü onun dümdüz görüntüsü hoş duruyor. Ama işte güzel olan her şeyin zorluğu oluyor kendi hayatına gore karar verip alırsın artık birini
balcicegin_annesi Zelisblt çok güzel olmuş ya siz her cama kaç cm aldınız benim uzunluğu 4 metre balkonumun 2 metre mi alsam yoksa cam başıma mı bölsem nasıl oluyor bu işler
Mommy0609 senem9 oturma odası tül öneririm onun dışında mutfak yatak odası çocuk odası hepsi zevra stor perde az toz tutuyo hemde daha güzel duruyo ama salon için dikey zebra perdeler var e perde sitesine bakın boy ve ene göre hesaplatın çok güzel duracaktır hem tül hem fon hem güneşlik 3ü1 arada bende ev alsam ondan yaptrcam salonuma kesinlikle ☺️
Mom022 senem9 önce açık renk aldık gunesten sarardı sonra koyu aldık tozlaninca temizlemesiyle uğraşamadım. Şimdi sadece normal fon var. Uğraşılacak gibi değil. Hiç bulaşmadan fon veya güneşlik al bence :)