Hulyaaa senem9 valla tül perdesinin gözünü seveyim. Ben yatak odama stor mutfagima zebra aldım. Diğer odalara tül perde güneşlik yaptırdın. Keşke en baştan hepsini tül perde güneşlik alsaymisim. Storun temizlemesi çok zor . İndir tak onuda geçtim bişey silkeyecegn zaman komple yukarı kaldirman lazım. Tül de öyle mi çek kenara dursun ama stor pişmanlık bana göre ya. Bende yazın degisicem tül perde güneşlik alicam dediğim yerlere de
Melindam senem9 Stor Evet Kullanışsız ben Pek Sevmiyorum Sadece Mutfağımda Var.Yeni Çıkan Bir Stor Türü Var Hem Normal Tül Oluyor Hemde Kalın Perde Şeklinde. Stor Gibi Yatay Değil Dikey. Annem Salonuna Yaptırmıştı Çok Beğendim Ben. Güzel Duruyor. Şıkta
Mom44454 senem9 temizlemesi çok zor şöyle ki sinek pislese çıkmıyor (bazısından) bide kornişten düşme durumu da var zamanla kornişi yıpratıyor ay temizlik yapacağım perdeleri makineye atayım değil yıkamaya vereyim diyeceksiniz oda sürekli zor olur. Klasik güneşlikten yanayım.
Bendeanneyim Üşenmem yikamaya derseniz stor tabinki ama cok zor oluyor bir yere sığmıyor yaa yeriniz varsa stor yoksa klasik guneslik yada fonla kapatın
ESRA_07 Melindam Lens perde deniyor bahsettiğiniz perdeye. Gerçekten çok ama çok güzel ve şık duruyor. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok pahalı aşırı pahalı yaaa. Ne kadara yaptırdı anneniz acaba? Birde internetten yaptirdiysaniz hangi site biliyor musunuz?
Dmt-01 senem9 perdelerim stor her perde açma sırasında sövüyorum resmen stor perde pişmanlıktır bence bi taşınsaydık normal perde diktirecem
Yesillimon senem9 Stor pişmanlıktır güneşlik bence hem kullanışlı hemde temizlemesi kolay at makinaya gitsin miss gibi..
Mom0363 Evde ki tüm storları kaldırıp, klasik güneşlik diktirdim. Bana bu saatten sonra pratiklik lazım..🙃 Stor ovalamakla uğraşamam. 🧽 Onun yerine, 3 bebemi ovalarım banyoda daha iyi 😂
BalarisiYusra senem9 benim sadece salonumda store var o da cam uzun diye yaptırdım diğer odalar güneşlik store sadece şık duruyor temizlemesi zor ve indir kaldır sürekli yapınca kornişte zarar görebiliyor
Songulkaya senem9 sadece mutfağıma stor yaptırdım diğer yerlere klasik güneşlik yaptırdım. Storu yıkamak için eringec olmamak lazım 😁😁
asz senem9 tül perde ve güneşliğin gözünü seveyim.benim sadece mutfakta stor var illalah dedirtti bana.bide salon ve odalarda düşünemiyorum .çıkarması ayrı dert yıkaması ayrı.yer sorunu var üstelik..mutfakta olması tabii ayrı bi sorun(buhar,yağ vs..)ama diğer odalara da istemem vallahi..çok kullanışsız.ayrıca yıkandıkça kenardan atıyor iplik iplik oldu benim ki.bide en kalitelisi sözde
Woody senem9 dikey zebra alın. Çok güzel oluyor. Hem her yere uyuyor sonra. Hem de tül vs kalabalığı yok
Zelisblt senem9 evimin bütün perdeleri stor perde balkonumda köşeden köşeye stor perde, çok memnunum ve daha rahat diğerlerine göre ayrıca daha estetik bi hava katıyor eve
balcicegin_annesi Zelisblt balkonunuzda store perde nasıl duruyor acaba baştan başa dediniz bende balkon kapattım ama henüz store alamadım siz nasıl aldınız var zihnimde canlandıramıyorum ne yapacağımı bilemedim ya biraz zarif şık sade estetik olsun isstiyotum
balcicegin_annesi senem9 bende yeniliyorum kısmetse fon ve tülüm var altında güneşlik çok zor oluyor keşke zamanında store alsaydım etekli taşsız olandan sabah açıp akşam kapatıyoruz zaten benim balkona çıkışlı bir salonum var iki parça halinde bende almak istiyorum en mantıklısı ben sıkıldım güneşlikten
Zelisblt balcicegin_annesi size şimdi fotosunu atayım ama açık hali yok bnde yukarı çekilmiş hali var, yakına getirip bakmaya çalışın 😃 yarın istersenz açılmış halini de atarım size
Mommy0609 ESRA_07 eperde.com a bakabilirsin canım orda var dediğin perdeden ben o siteden alışveriş yaptım güvenilir de hem 👍🏻
Melindam ESRA_07 Annemler Mersinde Oturuyor. Orda Bir Perdeciden Yaptırmıştı 2 Sene Önce 1300e Gelmişti. Ama Çok Memnun Ve Çok Güzel Duruyor